WOMEN'S GUIDE

Pistol squats: Αυτή η δύσκολη άσκηση θα σου χαρίσει τους γλουτούς της Jessica Biel

Πολλές ονειρεύονται να αποκτήσουν το απίστευτο κορμί της χολιγουντιανής σταρ Jessica Biel, αλλά τελικά η ίδια μας αποκάλυψε πως χρειάζεται... κόπος για να διατηρήσει τους γλουτούς της σε άψογη φόρμα.

Πριν λίγες μέρες είδαμε την 38χρονη Jessica Biel να λάμπει στο κόκκινο χαλί των βραβείων ΕΜΜΥ έχοντας πλάι της το σύζυγό της Justin Τimberlake , με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι τριών ετών.


Και αν αναρωτιέστε πως η Jessica καταφέρνει μετά από μια εγκυμοσύνη να διατηρεί το ίδιο κορμί που είχε όταν την γνωρίσαμε ως έφηβη πρωταγωνίστρια της σειράς 7th Heaven, την απάντηση μας την έδωσε η ίδια μέσω Instagram.


Λίγες μέρες πριν την τελετή απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ, η Jessica μοχθούσε στο γυμναστήριο, κάνοντας pistol squats, για να εξασφαλίσει πως θα έχει τα οπίσθια των ονείρων της όταν θα εμφανίζονταν στο κόκκινο χαλί της βραδιάς; Και τι είναι τα pistol squats; Είναι βαθιά καθίσματα με βάρη και το ένα πόδι σε έκταση, τα οποία τα κάνεις ενώ στέκεσαι πάνω σε κάποιο ύψος για να είναι ακόμα πιο... βαθύ και κουραστικό το squat. 


Δείτε το βίντεο με την κοπιαστική αλλά άκρως αποτελεσματική άσκηση που κάνει η Biel.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!