WOMEN'S GUIDE

Η Sandra Bullock μίλησε για την "μάσκα ομορφιάς πέους"! [βίντεο]

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για τo λεγόμενo "Penis Facial" (την μάσκα ομορφιάς πέους) από όταν η Cate Blanchett είχε μιλήσει για αυτή στη Vogue το 2017 και είχε πει πως την κάνει η ίδια και η Sandra Bullock και πρόσφατα η χολιγουντιανή σταρ Sandra Bullock θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.

H Sandra Bullock βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο σόου της Ellen Degeneres και η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να τη ρωτήσει για το Penis Facial και όσα έχουν ακουστεί πως η ίδια και η Cate Blanchett χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο ομορφιάς.


H επίμαχη μέθοδος ομορφιάς χρησιμοποιεί βλαστοκύτταρα από το δέρμα που αφαιρείται με περιτομή από τα γεννητικά όργανα μωρών, τα οποία μετά με βελόνες τοποθετούνται κάτω από το δέρμα.


Και η 53χρονη Sandra παραδέχτηκε στην Ellen πως χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη μέθοδο και άφησε να εννοηθεί πως τα βλαστοκύτταρα προέρχονται από βρέφη στην Κορέα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ είπε πως η ίδια το αποκαλεί "Μάσκα Πέους" και πως αν κάποια δει πόσο καλά αποτελέσματα έχει τότε θα πάει στον αισθητικό της και θα του πει "δώσε μου το πέος!".

Βέβαια πολλοί έχουν σοκαριστεί με τα όσα είπε η σταρ και θεωρούν απαράδεκτη τη συγκεκριμένη μέθοδο ομορφιάς και σχολιάζουν στα social media πως οι πλούσιες σταρ του Χόλιγουντ νομίζουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πάντα για να είναι όμορφες και δεν σέβονται τίποτα ούτε την φτώχια κάποιων που ίσως αναγκάζονται να πουλούν αυτά τα βλαστοκύτταρα απλά για να επιβιώσουν.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!