WOMEN'S GUIDE

Νέο κατάστημα Beauty Line, στη Στασικράτους

Από τον Οκτώβριο, η καρδιά της πρωτεύουσας αποκτά άλλο αέρα και ετοιμάζεται για νέες φθινοπωρινές πινελιές ομορφιάς, αφού πολύ σύντομα το νέο κατάστημα Βeauty Line ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Λευκωσίας.

Πρόκειται για το 5ο κατάστημα Beauty Line στη Λευκωσία και το 15ο σε ολόκληρη την Κύπρο, αφού η εταιρεία διαθέτει ήδη άλλα 14 καταστήματα παγκύπρια, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στην οδό Στασικράτους 29 στη Λευκωσία, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα όλων των υπόλοιπων καταστημάτων της αλυσίδας, με την υπόσχεση να δώσει σε όλους αξέχαστες εμπειρίες ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης, έτσι όπως μόνο τα καταστήματα Beauty Line ξέρουν να προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια σε ολόκληρη την Κύπρο.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει στο κέντρο της πρωτεύουσας ένα κατάστημα που θα προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με σκοπό να κάνει όλο και περισσότερες γυναίκες να ζουν καλύτερα και να αισθάνονται όμορφα. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο κατάστημα θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρίας, εκφράζοντας απόλυτα την ταυτότητα των Beauty Line στη Λευκωσία.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέες εμπειρίες, αφού από τις 13 Οκτωβρίου η ομορφιά έχει όνομα και προορισμό. Nέο κατάστημα Beauty Line στην οδό Στασικράτους 29, στη Λευκωσία!

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των καταστημάτων, επισκεφθείτε το beautyline.com.cy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!