WOMEN'S GUIDE

Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι. Εσύ; [εικόνες]

Εμένα προσωπικά αν με ρωτάς, από αυτή την εβδομάδα έχω γίνει τρελή fan του. Και αυτό γιατί δοκίμασα Skin Caviar Essence-in-Lotion της La Prairie. 

Ένα υπέροχο βραδάκι μέσα στον Οκτώβριο, η La Prairie μας προσκάλεσε για να μας συστήσει το νέο προϊόν Skin Caviar Essence-in-Lotion.

Η φιλοξενία μοναδική, σε ένα υπέροχο περιβάλλον στο Pier One στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού, ανάμεσα σε κάτι κοκτέιλ η La Prairie, η εταιρία μύθος, μας παρουσίασε το νέο της προϊόν που περιέχει χαβιάρι! Μην εντυπωσιάζεσαι γιατί για αιώνες  το χαβιάρι είναι γνωστό ως μια μαγική πηγή συμπυκνωμένων, πλούσιων θρεπτικών συστατικών. Ένα πολύτιμο συστατικό που εμπλουτίζει και αναγεννά την επιδερμίδα. Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, η La Prairie ταξίδεψε στα βάθη της θάλασσας  για να «αιχμαλωτίσει» πολύτιμους κόκκους από χαβιάρι,  ώστε να χρησιμοποιήσει τις σπάνιες ιδιότητες αποκατάστασης που διαθέτουν. Tο αποτέλεσμα ήταν το θαύμα Skin Caviar. Τώρα, για πρώτη φορά, οι επιστήμονες της La Prairie χρησιμοποίησαν μια τελειοποιημένη διαδικασία απόσταξης με ατμό, για να «αιχμαλωτίσουν» τα συστατικά από το χαβιάρι μέσα σε ένα αγνό και κρυστάλλινα καθαρό, ενεργό υγρό προϊόν. Το Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι φτιαγμένο με νερό από χαβιάρι, όχι νερό απλό, αλλά από το εκχύλισμα της διαδικασίας απόσταξης των κόκκων χαβιαριού. Αυτό το νερό από χαβιάρι εμπεριέχει τις ιδιότητες του σπάνιου και πολύτιμου εκχυλίσματος από χαβιάρι της La Prairie, γνωστό για τα οφέλη σύσφιξης και ανόρθωσης που προσφέρει. Το Skin Caviar Essence-in-Lotion βελτιώνει την ποιότητα της υφής της επιδερμίδας και βοηθά στην άμεση βελτίωση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητάς της, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Αποφάσισα λοιπόν, να το εντάξω στην καθημερινότητά μου. Από την παρουσίαση κιόλας έβαλα λίγο από αυτό το μαγικό… απόσταγμα. Αμέσως, αισθάνθηκα τη διαφορά, σαν να ανέπνεε το πρόσωπό μου. Σαν να έφυγαν από πάνω μου 10 χρόνια.

Η αγαπημένη Κατερίνα που μας έκανε την παρουσίαση μας έδειξε πώς και πότε πρέπει να εφαρμόζουμε το προϊόν μας.

• Εφαρμόζεται το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση και πριν την εφαρμογή του serum

• Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες του αποστάγματος, στο πρόσωπο, με τις παλάμες σας

• Με απαλές κινήσεις, κάνετε μασάζ με το προϊόν. Νιώθετε στο πρόσωπο σας την απόλυτη απαλότητα

• Ακολουθήστε με τη χρήση του προϊόντος περιποίησης που προτιμάτε, από τη συλλογή Skin Caviar.

Απλά πράγματα! Απλά και μετά από κάποια ηλικία, αγαπημένες μου άκρως απαραίτητα. Να κεράσω χαβιάρι; 

Κείμενο: Σύλια Ιωαννίδου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!