WOMEN'S GUIDE

PureBOOST X: ένα running παπούτσι αποκλειστικά για γυναίκες [εικόνες]

H adidas συνεργάστηκε με αθλήτριες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει το PureBOOST X, ένα running παπούτσι αποκλειστικά για γυναίκες, που σχεδιάστηκε από γυναίκες και κυκλοφορεί από σήμερα στα καταστήματα, με τις Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη να πρωτοστατούν στην καμπάνια.

Έπειτα από χρόνια δοκιμών και ερευνών, η adidas δημιούργησε ένα κομψό, άνετο running παπούτσι, με στόχο να ικανοποιήσει την ανεξάντλητη ενέργεια του δραστήριου τρόπου ζωής της σύγχρονης γυναίκας. Ενώ τα περισσότερα παπούτσια για τρέξιμο είναι προσαρμογές των ανδρικών μοντέλων, το PureBOOST X σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη γυναίκα αθλήτρια, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ένας γυναικείου running παπουτσιού, που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το κορυφαίο στυλ.

Η λεπτή μορφή του PureBOOST X προσαρμόζεται και αγκαλιάζει κομψά το γυναικείο πόδι, το οποίο πατάει πάνω στις χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™ που βρίσκονται στη σόλα του παπουτσιού. Η ενδιάμεση σόλα BOOST προσφέρει ενέργεια σε κάθε βήμα, μετατρέποντας το τρέξιμο στον πιο ευχάριστο τρόπο για να διατηρείστε σε φόρμα.

Το PureBOOST X διαθέτει μια νέα προσαρμοζόμενη καμάρα που εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα, με αποτέλεσμα το πόδι να δείχνει μικρότερο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μία αίσθηση υποστήριξης σε κάθε βήμα.

Το ελαστικό πάνω μέρος του παπουτσιού, η προσαρμοζόμενη καμάρα και ο σχεδιασμός των κορδονιών που «κλειδώνουν» το πόδι, προσφέρουν μια εξατομικευμένη εφαρμογή που αγκαλιάζει το πόδι από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα. Η εξωτερική σόλα Stretch Web έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να λυγίσει σε οποιοδήποτε σημείο, επιτρέποντας στο πόδι να διατηρεί τη φυσική του κίνηση.

Στη συλλογή PureBOOST Χ προστίθενται και δύο εκδόσεις adidas by Stella McCartney με fashion στοιχεία από την παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια. Το adidas by Stella McCartney PureBOOST X συνδυάζει τις τάσεις της μόδας με τις υψηλές επιδόσεις. Το ιδιαίτερο ταλέντο της Stella στην πλέξη είναι εμφανές στο adidas primeknit επάνω μέρος του παπουτσιού, ενώ οι έξτρα λεπτομέρειες στα κορδόνια, προσφέρουν επιπλέον στήριξη χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

“I am Positive Energy” με τη Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου ζουν έντονα την κάθε στιγμή και «τρέχουν» για όλα όσα τους δίνουν χαρά. Αγαπούν το τρέξιμο, αλλά δε θυσιάζουν το στυλ τους και η θετική τους ενέργεια τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Η adidas, το κορυφαίο αθλητικό brand που διαμορφώνει και αλλάζει συνεχώς το running παγκοσμίως, συνεργάζεται με τη Μαίρη και Αθηνά, με στόχο να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες, να νιώσουν την απόλυτη θετική διάθεση μέσα από το τρέξιμο. Το τρέξιμο δημιουργεί νέες εμπειρίες και οι καινοτομίες της adidas υπόσχονται σε όλες τις γυναίκες υψηλές αποδόσεις και ξεχωριστό στυλ, για τα πιο “positive energy” χιλιόμετρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!