WOMEN'S GUIDE

5 εύκολα tips για να εξαφανίσετε τα σπυράκια σε ελάχιστο χρόνο

Απλές και γρήγορες συμβουλές για να ξεφορτωθείτε το ανεπιθύμητο σπυράκι. 

Τα σπυράκια στο πρόσωπο είναι μία δυσάρεστη ομολογουμένως κατάσταση ειδικά όταν εμφανίζονται στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Τα πινέλα του μακιγιάζ σου, οι υψηλές θερμοκρασίες και η συνεχή έκθεση του δέρματος στο καυσαέριο της πόλης είναι μερικές από τις πολλές αιτίες που μπορείς να βγάλεις κάποιο ανεπιθύμητο σπυράκι.

Υπάρχει τρόπος όμως να αντιμετωπίσεις αυτόν τον ενοχλητικό επισκέπτη, γρήγορα και εύκολα. Σε περίπτωση που έχεις έντονο πρόβλημα, καλό είναι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό δερματολόγο. 

1. Παγάκι

Τύλιξε σε κάποιο πανί ένα παγάκι και βάλτο στο σημείο που έχεις το σπυράκι για περίπου 10′. Στη συνέχεια ρίξε στην περιοχή λίγο κολλύριο κατά της κοκκινίλας. 

2. Οδοντόπαστα

Τοποθέτησε λίγη ποσότητα πάνω στο σημείο που σε ενοχλεί. Η σύνθεση της θα απορροφήσει τη ζημιά και παρά το ότι θα νιώθεις για λίγη ώρα μία μικρή δροσιά, δεν θα κάνει κακό στο δέρμα σου. 

3. Μέλι με λεμόνι

Ρίξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο σπυράκι. Μετά βάλε πάνω στο σημείο λίγο μέλι και κόλλησε ένα τσιρότο. Άφησε το όλο το βράδυ να δράσει και το επόμενο πρωί δεν θα υπάρχει τίποτα. Σε περίπτωση που έχεις ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποίησε μόνο μέλι. 

4. Ασπιρίνη

Πάρε δύο ασπιρίνες και διάλυσε της μέσα σε μία πολύ μικρή ποσότητα νερού ώστε να γίνει το μείγμα που ετοιμάζεις παχύρρευστο. Εφάρμοσε αυτό το μείγμα πάνω στο σπυράκι και άσ' το να δράσει για 5-10 λεπτά. Ξέπλυνε το αρκετά καλά με πολύ κρύο νερό.

5. Βρώμη

Βάλε λίγη βρώμη με νερό στο μπλέντερ για να πάρουν  τα σποράκια τη μορφή πάστας. Αργότερα άπλωσε το μίγμα στο πρόσωπο σου για λίγη ώρα. Ξέπλυνε το με άφθονο χλιαρό νερό. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!