WOMEN'S GUIDE

Η μόδα θέλει χρώμα και ένταση στα φρύδια

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που φέτος εμφανίζονται να αλλάζουν το χρώμα των φρυδιών τους πιο συχνά από ότι αλλάζουν κραγιόν!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της αμερικανικής Vogue που μίλησε με την make up artist Kate Lee (με διάσημη πελατεία που περιλαμβάνει σταρ όπως η Keira Knightley) φέτος όλες δίνουν έμφαση στα φρύδια και μάλιστα εκτός από το ότι τα κάνουν να φαίνονται πιο πλούσια τους αλλάζουν διαρκώς τόνο. «Οι γυναίκες βλέπουν τα φρύδια τους σαν προέκταση των μαλλιών τους» λέει η Kate και συνήθως όταν αλλάζεις χρώμα στα μαλλιά αλλάζεις και στα φρύδια. Η Kate εξηγεί πως πριν καταφύγουν στο κομμωτήριο για μια μόνιμη βαφή φρυδιών, καλό είναι να πειραματιστούν πρώτα με προσωρινά χρωμοζελέ φρυδιών (θα τα βρείτε από διάφορες εταιρείες) ή με ένα μολύβι φρυδιών και όταν καταλήξετε στον τόνο που σας ταιριάζει τότε να περάσετε τη μόνιμη βαφή, αλλά να θυμάστε ότι θα χρειάζεται ανανέωση τουλάχιστον κάθε 4 εβδομάδες περίπου.

Η ειδική colorist Carolyn Murphy τονίζει ότι στη μόνιμη βαφή φρυδιών υπάρχει ένας μόνο κανόνας: «πρέπει να επιλέξετε μία τόνο στον τόνο απόχρωση των μαλλιών σας»

Δείτε φωτό για τις προτάσεις των ειδικών της Vogue με βάση το δικό σας χρώμα μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!