WOMEN'S GUIDE

Έξυπνα tips για να δείχνετε νεότερες με το μακιγιάζ

Το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει τη φυσική σας ομορφιά, αλλά ταυτόχρονα να σας χαρίζει την ελευθερία να εκφράσετε τη δική σας, λαμπερή προσωπικότητα.

Στο εμπόριο υπάρχουν αρκετά προϊόντα που βοηθούν "μαγικά" στο να έχετε ένα εύστοχο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Οι υπερβολές και τα πολλά είδη ομορφιάς συχνά φέρνουν ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα που δεν αρέσει σε κανέναν. Υπάρχουν μερικά έξυπνα tips που μπορείτε να κάνετε για μία νεανική εμφάνιση που θα μοιάζει φυσική.

Flawless skin: Η σωστή απόχρωση στο concealer, ένα καλυπτικό makeup και ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι το τρίπτυχο που θα βοηθήσουν το πρόσωπό σας να δείχνει υγιές και πιο λαμπερό.

Ροδαλά μάγουλα: Οι περισσότερες γυναίκες όταν χρησιμοποιείται το ρουζ πέφτετε στη παγίδα της υπερβολής. Μερικές πινελιές από το εσωτερικό των ζυγωματικών προς τα έξω και πάντα με φορά προς τα πάνω είναι ότι χρειάζεστε.

Νεανική ματιά: Μία εύκολη και έξυπνη λύση είναι να δώσετε φως γύρω από τα μάτια. Λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά στο καπάκι του ματιού και θα έχετε πετύχει ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. 

Προσοχή στο σχήμα των φρύδιων: Φροντίστε να δώσετε το σωστό σχήμα στα φρύδια σας καθώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην όψη του προσώπου. Τραβήξετε το τόξο όσο πιο ψηλά το επιτρέπουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Ζουμερά χείλη: Προσπαθήστε να τα απολεπίζετε συχνά και να τα ενυδατώνετε για να δείχνουν υγιή. Παράλληλα, βρείτε μία απόχρωση κραγιόν που να μοιάζει φυσική και είστε έτοιμες.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!