TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος [βίντεο]

Στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, που είδαμε στις 18/10 στο ΣΙΓΜΑ, οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Τσακαλάκος  αφού επέστρεψε από την εξορία, ενημερώθηκε ότι η ομάδα του ηττήθηκε στον αγώνα ασυλίας και καλείται να υποδείξει τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Οι τρεις παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία αυτή ήταν ο ίδιος ο Παναγιώτης, η Φοίβη και η Χριστιάνα, μετά και από την υπόδειξη της Γεωργίας. 


Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού ο παίκτης αποκρίθηκε ότι δεν παραξενεύτηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς αυτό είναι αποτέλεσμα την σύμπραξης Νίνο Μαρίας για να ελέγχουν ψηφοφορίες. Οι δύο παίκτες ακούγοντάς τον να τους κατηγορεί, προφανώς δεν έμειναν να τον παρατηρούν, και του απάντησαν σε έντονο ύφος. 

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε η Φοίβη ήταν εκείνη που "καθάρισε" πρώτη με το αντικείμενο, ενώ Χριστιάνα και Παναγιώτης συνέχιζαν να προσπαθούν για αρκετή ώρα. Τελικά η Χριστιάνα έφτασε πρώτη στην επίτευξη του στόχου, και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός του είπε: «Κάνεις έξοδο από το παιχνίδι έχοντας τοποθετηθεί, έχεις ανοίξει πολλά θέματα και νομίζω θα υπάρξει και συνέχεια στην καλύβα για όσα έχεις συζητήσει».


Τότε, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος απάντησε: «Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Survivor. Είχα μια μικρή πρόβλεψη ότι και να έφυγα, θα ήμουν οκ, γιατί θα πάω στην οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Στη συνέχεια, κατά την έξοδό του από το Survivor, πρόσθεσε: «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά που γνώρισα εδώ, γιατί έχουν μέσα τους τη θέληση για εξέλιξη και πρόοδο στην κοινωνία και ήταν τιμή μου να παίζω μαζί τους. Μου έδωσε κι εμένα ζωή και ήταν χαρά αυτό το πράγμα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!