TV BITS

Summer's Cool: Ο Λιανός έκανε πολλές αποκαλύψεις για το νέο Survivor

Στον αέρα της εκπομπής “Summer’s Cool” εμφανίστηκε σήμερα 27/8 ο Γιώργος Λιανός, με τον παρουσιαστή να μιλά σε ζωντανή σύνδεση έξω από τα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα, όπου γίνονται τα κάστινγκ για τους νέους παίκτες του Survivor.

Ο παρουσιαστής του Survivor, αν και προσπάθησε να διατηρήσει πολλά... κρυφά χαρτιά, έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, που μέσα στο φθινόπωρο θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα.

Η πρώτη αλλαγή που αποκάλυψε είναι ότι θα δούμε φρέσκα πρόσωπα στο γυαλί, άτομα που δεν έχουν περάσει ξανά από το Survivor. Άρα, πρώην παίκτες δεν θα υπάρχουν στο νέο φορμάτ.

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Η δεύτερη αλλαγή που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός είναι η χρονική διάρκεια. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, το νέο Survivor θα κρατήσει λιγότερο και όχι έξι μήνες, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το νέο ριάλιτι που θα δούμε στις οθόνες μας θα είναι ένα τελείως διαφορετικό κονσεπτ, απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει στις 7 προηγούμενες σεζόν. «Φέτος θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό», ανέφερε στον αέρα του ο παρουσιαστής και έκανε λόγο για... παίκτες της διπλανής πόρτας και πως στα κάστινγκ έγινε φανερό πως πολλοί αντιλήφθηκαν το μήνυμα πως φέτος στο Survivor οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα, από ηλικία, σωματική διάπλαση κ.λπ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!