TV BITS

Χρυσωμαγειρέματα: Η μαγειρική εκπομπή με τη Χρυσώ Λέφου έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Η αγάπη για τη γαστρονομία της Κύπρου παίρνει νέα μορφή μέσα από την εκπομπή "ΧΡΥΣΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ", που κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 10:00 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα στο ΣΙΓΜΑ.

Η γνωστή και πολύ αγαπημένη τηλεμαγείρισσα ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ, υπόσχεται να φέρει στην οθόνη σας την πλούσια παράδοση και τη μοναδικότητα της κυπριακής κουζίνας!

Η Χρύσω Λέφου, μια μαγείρισσα με μεγάλη ιστορία στον χώρο της γαστρονομίας, έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στη στήριξη και την προώθηση της κυπριακής κουζίνας, καθώς και στη διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών για τις επόμενες γενιές. Μέσα από την εκπομπή "Χρυσωμαγειρέματα", θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές την πείρα και την αγάπη της για τα αυθεντικά κυπριακά πιάτα, ενώ θα φέρει κοντά την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα φιλοξενεί καλεσμένους με διαφορετικές γαστρονομικές προσεγγίσεις, προσφέροντας έτσι μια πολυδιάστατη εμπειρία για τους τηλεθεατές. Από γιαγιάδες που θα μοιραστούν τις παραδοσιακές τους συνταγές και τα μυστικά της κυπριακής κουζίνας, σεφ που θα παρουσιάσουν πιο πολύπλοκες γαστρονομικές δημιουργίες, καθώς και γνωστές προσωπικότητες, η εκπομπή "Χρυσωμαγειρέματα" θα έχει κάτι για όλους.

«Η γαστρονομία της Κύπρου είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας, και μέσω της εκπομπής "Χρυσωμαγειρέματα" θέλω να δείξω στους τηλεθεατές πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και να προωθήσουμε τις παραδόσεις μας με μία σύγχρονη ματιά», δηλώνει η Χρύσω Λέφου. «Κάθε πιάτο έχει μια ιστορία, μια ανάμνηση και κάθε συνταγή φέρει τις ρίζες και την ψυχή του λαού μας».

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/7823009087768789

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!