TV BITS

Μεσημέρι και Κάτι: Ο Χρήστος Μιχάλαρος επιστρέφει στις 2/9 στο ΣΙΓΜΑ

Η εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ στις 2 Σεπτεμβρίου, πιστή στο ραντεβού με την ενημέρωση, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:00. 

Ο Χρήστος Μιχάλαρος και η ομάδα του συναντούν για 5η συνεχόμενη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας ένα ενημερωτικό πρόγραμμα γεμάτο ειδήσεις, συζητήσεις, αναλύσεις, δυναμικές παρεμβάσεις και αποκαλύψεις. Ο έμπειρος δημοσιογράφος κινείται με μαεστρία από τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, στα πολύπλοκα θέματα που επηρεάζουν τις ζωές μας, βλέπει τη μεγάλη εικόνα συζητώντας με ευθύτητα, υπευθυνότητα και αυθορμητισμό θέματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της οικονομίας, της τοπικής και τη διεθνούς επικαιρότητας, αλλά και του πολιτισμού, πάντα δίπλα στον άνθρωπο και πάντα υπηρετώντας την αλήθεια.  

 

Ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά, στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο με αναλυτικά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανταποκρίσεις και απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα από ειδικούς, επιστήμονες και αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους.  

 

Με έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχει χώρος και χρόνος για τις πιο αισιόδοξες πλευρές της καθημερινότητας, το ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ βρίσκεται στις «επάλξεις» για σφαιρική, ψύχραιμη και σωστή ενημέρωση. 


 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΡΟ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!