TV BITS

80's Flashback: Οι ταινίες που αγαπήσαμε κάθε Τρίτη στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και… φοράμε κολάν, παγιέτες, χρυσό γκλίτερ, μεγάλες βάτες και βάζουμε τις πιο ξεκαρδιστικές ταινίες των 80’s!

Από την Τρίτη 16/7 και καθημερινά στις 21:00 κάνουμε… ΦΛΑΣΜΠΑΚ με τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές και τις ταινίες που σημάδεψαν τη χρυσή δεκαετία του 1980!

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/1596405294423260

ΤΡΙΤΗ 16/7 

ΕΛΑ Ν΄ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ 

Ο Στάθης, ένας ζωηρός νέος, του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει "καμάκι" στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ' αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του, η Μαργαρίτα, που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Από την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, επιστρέφει στο νησί και ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Έφη Πίκουλα, Σπύρος Καλογήρου, Ρένα Παγκράτη, Κώστας Ευριπιώτης, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Κώστας Παπαχρήστος 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7

ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ 

Ο Μάρκος, ένας δειλός επαρχιώτης φτάνει στην Αθήνα για να εισπράξει το δάνειο του, που καθυστερεί, από την Διεύθυνση Τουρισμού. Διεκδικεί το δίκιο του, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι το δάνειο είναι μαϊμού, απειλεί τον διευθυντή ότι θα ανατινάξει τον οργανισμό. Πράγματι λίγο μετά που φεύγει, σκάει μια βόμβα στο κτίριο. Το βράδυ στο ξενοδοχείο ο Μάρκος μαλώνει με τον ξενοδόχο, και αμέσως μετά σκάει μια άλλη βόμβα. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μάρκος είναι τρομοκράτης και η αστυνομία τον συλλαμβάνει νομίζοντας ότι είναι ο τρομοκράτης Μάρκο Ντι Μάρκο. Ο πραγματικός Ντι Μάρκο απαγάγει τον Μάρκο, για να τον χρησιμοποιήσει στο σχέδιο της δολοφονίας του πρέσβη της Αλαλουμίας...

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Βασίλης Τσάγκλος, Γιώργος Τζώρτζης, Βιολέτα Αντωνίου

 

ΠΕΜΠΤΗ 18/7

ΒΑΣΙΚΑ… ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Δύο πειρατικοί ραδιοσταθμοί, εκ των οποίων ο ένας βάζει λαϊκά άσματα και ο άλλος ροκ μουσική, ανταγωνίζονται για την πρωτιά στην ακροαματικότητα. Ο ανταγωνισμός γίνεται βαθμηδόν όλο και πιο σκληρός, αλλά ξάφνου τα πράγματα αλλάζουν ρότα καθώς ο μεγαλοδύναμος έρως παρεμβαίνει και κάνει το θαύμα του. Η Μπέττυ, που είναι μέλος της ομάδας που έχει εκπομπή στο Ράδιο 69, ερωτεύεται τον Πάνο που είναι μέλος της ομάδας που έχει στήσει το Ράδιο Καψούρα. Ο Στάθης, ένας φίλος του Πάνου, φλερτάρει με την Κούλα που δουλεύει στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς και στην οποία αφιέρωνε σχεδόν όλα τα τραγούδια.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Έφη Πίκουλα, Γιώργος Ρήγας, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σοφία Αλιμπέρτη, Καίτη Φίνου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7

Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΤΕΖΑ

Ένας αστυνομικός από την Καβάλα μετατίθεται στην Αθήνα όταν γίνεται ενοχλητικός για κάποιον παράγοντα της περιοχής. Αναλαμβάνει να περιπολεί σε μια περιοχή όπου πολλές γυναίκες κάνουν πεζοδρόμιο. Με τη βοήθεια μιας μυστικής αστυνομικού, θα καταφέρει να ξεσκεπάσει μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και να συλλάβει τον αρχηγό της που τυχαίνει να είναι και ανιψιός του ανθρώπου που ευθυνόταν για τη μετάθεσή του.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Γιώργος Βασιλείου, Σπύρος Καλογήρου

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/7

ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ 

Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για ν' αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του. Έτσι χάνει και την Κίτσα, την κοπέλα που αγαπάει, η οποία μη βλέποντας προκοπή τον παρατάει για έναν άλλο μηχανόβιο. Όταν η ελπίδα μιας κληρονομιάς σβήνει, και το φλερτ με τη Σύλβια, την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος τουριστικών ειδών, τον οδηγεί στη φυλακή για κλοπή βυζαντινών εικόνων, η μητέρα του αποφασίζει να του αγοράσει μια καινούργια αστραφτερή μοτοσικλέτα, ώστε να μπορέσει να ξανακερδίσει το κορίτσι του. Ο Στάθης επαίρεται πανευτυχής, επιδεικνύοντας τη μηχανή του, αλλά όχι για πολύ ακόμη καθώς του την κλέβουν.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Νίκος Παπαδόπουλος, Τζώνης Θεοδωρίδης, Ρένα Παγκράτη 

 

ΤΡΙΤΗ 23/7

Ο ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ 

Ο Πάνος και ο Αρχιμήδης είναι συνάδελφοι καθηγητές που συγκατοικούν. Ο Πάνος είναι ένας σύγχρονος νέος, ενώ ο Αρχιμήδης είναι πολύ συντηρητικός. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να βάλει δυναμικά τον Αρχιμήδη μέσα στη ζωή. Γρήγορα όμως ο Αρχιμήδης αναπτύσσει μια διπλή προσωπικότητα. Τη μέρα είναι ένας συγκρατημένος καθηγητής, και το βράδυ γίνεται γλεντζές και ερωτύλος. Όταν η αδελφή του θα πέσει θύμα απαγωγής, ο Αρχιμήδης θα μπει σε κλινική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος, Έφη Πίκουλα, Βάνα Μπάρμπα, Τέτα Κωνσταντά, Θωμάς Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Φραγιόγλου, Ζωζώ Ζάρπα, Αντώνης Γιακωβάκης, Φράνκο Αλφόνσο


 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/7

ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ

Η ζωή ενός βιοπαλαιστή οικογενειάρχη (Σωτήρης Μουστάκας) που καταπιέζεται από την πεθερά του, αλλάζουν εντελώς, όταν ένας παλιός του φίλος επιστρέφει από την Αφρική και του ξεπληρώνει ένα παλιό χρέος.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας (Ζήνων Πετρίδης), Θάλεια Παπάζογλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Τέτα Κωνσταντά, Κώστας Καραγιώργης, Παναγιώτης Σουπιάδης

 

ΠΕΜΠΤΗ 25/7

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ 

Ο Κοκός είναι ένας φωτορεπόρτερ της συμφοράς, ο οποίος αναλαμβάνει να φωτογραφίσει ένα παράνομο ζεύγος που χαίρεται τον ερωτά του στη Λεμεσό. Ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κύπρο, μαζί με τον ανεκδιήγητο βοηθό του Θανάση Κεκέ. Χωρίς να το καλοκαταλάβει, μπερδεύεται σε μια διακεκριμένη κλοπή, της χρυσής γλαύκας της Αθηνάς, από το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας. Η σπείρα των αρχαιοκαπήλων που διέπραξε την κλοπή, με αρχηγό τον Τζίμη και υπαρχηγό τη Μάγια, ακολουθεί τον Κοκό στην Κύπρο, για να πάρει πίσω τη γλαύκα. Φυσικά, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα πέσουν όλοι τους, εκτός της Μάγιας που είναι μυστική αστυνομικός, στην παγίδα της αστυνομίας. Μαζί τους συλλαμβάνονται ο Μάθιους και η Ρόζα, ο Ελληνοαμερικανός αρχαιοκάπηλος και η διευθύντρια του ινστιτούτου μασάζ που αποτελούσε και το κέντρο διακίνησης των κλεμμένων αρχαιοτήτων.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Μιχάλης Μουστάκας, Γιάννης Κωστογλάκης (μίστερ Ελλάς), Μαρί Καραβία, Λάκης Κομνηνός (guest star)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/7

ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ

Ο Λέων Στάθης πιστεύει ότι με το που θα πάρει το πτυχίο του, θα λύσει αυτόματα το πρόβλημα της εργασίας, αλλά βρίσκεται μπροστά σε τοίχους και κλειστές πόρτες που για να ανοίξουν απαιτείται το απαραίτητο «μέσο». Καθώς αναζητά δουλειά από πόρτα σε πόρτα, συναντά τη Μαρίνα και την ερωτεύεται. Η κοπέλα, που έχει δεσμό με ένα κλεφτρόνι μηχανών και εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της, θέλει να γίνει σκηνοθέτης, έτσι ζητά από τον Στάθη να τη βοηθήσει και αυτός ανταποκρίνεται ολόψυχα και αποτελεσματικά.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σπύρος Καλογήρου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Έφη Πίκουλα, Ευαγγελία Σαμιωτάκη

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/7

ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ

Ο άνεργος Μιχάλης (Στάθης Ψάλτης) βρίσκεται κατά λάθος σε μια κλινική νευροπαθών. Ο γιατρός του (Γιάννης Βογιατζής) διαπιστώνει ότι ο νεαρός είναι ακίνδυνος και απόλυτα υγιής. Παρόλα αυτά, και επειδή τον συμπαθεί, υπογράφει το πιστοποιητικό της νοσηλείας του. Ο Μιχάλης εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να βρει δουλειά σε μια επιχείρηση. Η απόδοσή του θα είναι υψηλή, και επιτυχημένος πλέον θα κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον δύο γυναικών ( Καίτη Φίνου και Τέτα Ντούζου).

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Μάγδα Τσαγγάνη, Τέτα Ντούζου, Γιάννης Ρώτας, Γιάννης Βογιατζής, Νανά Βενέτη 

 

ΤΡΙΤΗ 30/7

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ 

 

Ένας άντρας «αφέντης» βρίσκεται αντιμέτωπος με τη γυναίκα του που απαιτεί ίσα δικαιώματα. Όλα αυτά αρχίζουν από τη στιγμή που έρχεται να τους επισκεφτεί ένα νιόπαντρο νεαρό ζευγάρι φίλων τους, η γυναίκα είναι φεμινίστρια, χειραφετημένη, έξυπνη και καπάτσα. Μόλις αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι των φίλων, διαμαρτύρεται και αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της καταπιεσμένης συζύγου.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Δαδινόπουλος, Κάιτη Παπανίκα, Τέτη Σχοινάκη, κ.α.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/7

Ο ΓΛΥΚΟΨΕΥΤΗΣ 

Ο Μήτσος (Σωτήρης Μουστάκας), γιος μιας καφετζούς και προξενήτρας, διατηρεί γραφείο συνοικεσίων και βγάζει τα προς το ζην κάνοντας προξενιά. Δε διστάζει μάλιστα, για να ικανοποιεί τα καπρίτσια των πελατών του, να μεταμφιέζεται ο ίδιος ανάλογα με την περίσταση. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Εύα και η καρδιά του χτυπά σαν τρελή από έρωτα.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Σπεράντζα Βρανά

 

ΠΕΜΠΤΗ 1/8 

ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ 

Ο Κοσμάς (Στάθης Ψάλτης) ο οποίος είναι ορφανός μεγάλωσε σε ένα καταυλισμό τσιγγάνων και το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να ζητιανεύει. Έτσι, ανοίγει μια σχολή ζητιάνων, στην οποία διδάσκει ο ίδιος. Με διάφορες άλλες κομπίνες καταφέρνει και γίνεται πάμπλουτος και τα βράδια να ζει μέσα στη χλιδή. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί ένα ζευγάρι απατεώνων και να ανατρέψει την κατάσταση.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!