TV BITS

Travel Guide: Η νέα εκπομπή με τον Θάνο Παπαδημητρίου έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Ο Θάνος Παπαδημητρίου και το TRAVEL GUIDE έρχονται στο ΣΙΓΜΑ και μας προσκαλούν εν πλω σε μία συναρπαστική κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και τη Σμύρνη! 

Με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, αυτή η τετραήμερη κρουαζιέρα με τη μπλε δύναμη του Αιγαίου το κρουαζιερόπλοιο Gemini, μοιάζει να τα έχει όλα με πολύ πλούσιο φαγητό και διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται σε κάθε ηλικία. 

Στη Μύκονο μας υποδέχεται ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων στη λεγόμενη μικρή Βενετία, αλλά και η νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου ξακουστή σε όλο τον κόσμο. Στη Σαντορίνη γνωρίζουμε τον ξεχωριστό οικισμό της Οίας με τα χαρακτηριστικά υπόσκαφα σπίτια και τα Φηρά την όμορφη πρωτεύουσα της Σαντορίνης με την ασυναγώνιστη πανοραμική τους θέα.

Στη Ρόδο, το νησί του ήλιου η ξενάγηση αρχίζει από το Μανδράκι με τα διάσημα αγάλματα τον έλαφο και την ελαφίνα και συνεχίζεται στη δημοφιλή παραλία Έλλη, αλλά και στην παλιά πόλη της Ρόδου, από τις ωραιότερες μεσαιωνικές πόλεις παγκοσμίως. 

Από το λιμάνι του Τσεσμέ ξεκινά η εκδρομή για τη Σμύρνη με βόλτα στη νέα προκυμαία της πόλης και με ελεύθερο χρόνο για αγορές στη διάσημη αγορά Kemeralti.

 

Ένα ταξίδι με εναλλαγές που αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση διακοπών.

 

TRAVEL GUIDE

ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/7

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!