TV BITS

Fay's Time: Ο Ντάνιελ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Φάνη [βίντεο]

Τον μεγάλο νικητή του φετινού Survivor υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Fay's Time η Φαίη Σκορδά, η οποία έδειξε στην πορεία να εντυπωσιάζεται με το ήθος και του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε μαζί του το τρόπαιο του Survivor και παρακολούθησε πλάνα από το χθεσινό μεγάλο τελικό όπου κατάφερε να φτάσει... αήττητος στη μεγάλη νίκη.


Ο ίδιος παραδέχτηκε πως γνώριζε πως ήταν το outsider και είπε πως ίσως για αυτό τα κατάφερε και πως την ώρα του αγωνίσματος "κλείδωσε" στον στόχο και δεν άκουγε τίποτα γύρω του.
Παράλληλα μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Φάνη Μπολέτση που βρέθηκε στη δεύτερη θέση, λέγοντας πως είναι μεγάλο παιχταράς και πως τηλεοπτικά ίσως δεν μπορεί να φανεί πόσο καλός παίκτης είναι.


Ο Φάνης, στο χθεσινό τελικό έδειξε να είναι πολύ χαρούμενος για τη νίκη του φίλου του.


Και ο Ντάνιελ ευχαρίστησε πολύ τον Φάνη αλλά και την οικογένειά του σχολιάζοντας πως είδε στα μάτια των γονιών του Φάνη πως πραγματικά χάρηκαν για τη νίκη του και ας είχε μόλις χάσει το έπαθλο ο γιος τους. «Μου στάθηκαν πολύ» είπε συγκινημένος.


Επίσης, μίλησε για την αγάπη του για την υποκριτική, αλλά είπε πως τα χρήματα που πήρε από το Survivor ίσως τα επενδύσει στον χώρο της εστίασης αλλά πρώτα θα πάει διακοπές! 

Δείτε ΕΔΩ ένα βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!