TV BITS

Survivor: Μια ανάσα πριν τον τελικό η πρώτη υποψηφιότητα είναι γεγονός

Μόλις πέντε παίκτες έχουν καταφέρει να... επιβιώσουν στο Survivor και πλέον δεν υπάρχουν ομάδες αλλά τα αγωνίσματα και οι ασυλίες, είναι ατομικές. Και ήδη ένας από τους πέντε βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση, αν και απέχουν ελάχιστες πλέον μέρες από το μεγάλο Τελικό και την ανάδειξη του φετινού νικητή.

Ο Λιανός υποδέχτηκε στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 16/6 και τους πέντε παίκτες και σήμανε την έναρξη του πρώτου, καθαρά ατομικού αγώνα και όλοι φάνηκαν να έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού και έτοιμοι να παλέψουν για τον εαυτό τους!

Η πιο έμπειρη της παρέας, η Κ. Δαλάκα, ανέφερε για τον εαυτό της αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες, ότι πρόκειται δικαίως για την καλύτερη δυνατή πεντάδα του φετινού παιχνιδιού. 

Ο αγώνας ξεκίνησε και κυλούσε ομαλά μέχρι που η Δώρα στραμπούληξε το πόδι της. 

Η παίκτρια προβλημάτισε με την απόδοσή της μετά από το χτύπημα καθώς φάνηκε να εγκαταλείπει αναμέτρησή της με την Κατερίνα Δαλάκα. 

Στα highligts του αγώνα σίγουρα πρέπει να συμπεριληφθεί η άκρως οριακή αναμέτρηση του Φάνη με τον Ντάνιελ. Οι δύο παίκτες χτύπησαν πραγματικά ταυτόχρονα τον τελευταίο στόχο και η παραγωγή είχε πολύ δύσκολο έργο στην απόφαση για το που θα πάει ο πόντος. 

Ο Ντάνιελ συνέχισε το ίδιο δυναμικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, και τελικά ήταν αυτός που κατέκτησε το πρώτο κολιέ ατομικής ασυλίας. 

Ωστόσο όλοι οι παίκτες έχουν κατά νου ότι οι επόμενες ασυλίες θα έχουν μάλλον μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι ήδη υποψήφιοι μπορούν να βγάλουν από πάνω τους την υποψηφιότητα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε υπήρξε σημαντική διασπορά ψήφων, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει πλέον ομαδικό κριτήριο. Η πρώτη μονομάχος της εβδομάδας είναι η Δώρα. 

Η ίδια είπε πως περίμενε να βρεθεί υποψήφια κια πως είναι έτοιμη να κερδίσει μία από τις δύο ατομικές ασυλίες ή να πάει για πολλοστή φορά σε Μονομαχία και να κερδίσει εκεί την θέση της στην τετράδα του τελικού!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!