TV BITS

Survivor: Χαμός θα γίνει με την Δώρα - Ο Ντάνιελ την "κράζει" πως χάνει επίτηδες

Ο Χριστόφορος αποχώρησε μετά την τελευταία Μονομαχία και πλέον στο Survivor, έχουν απομείνει μόνο οι Δώρα, Κατερίνα, Φάνης, Ντάνιελ και Γιώργος και τα αγωνίσματα και οι ασυλίες είναι πλέον ατομικές καθώς όλοι παλεύουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Μήπως όμως κάποιοι δεν ενδιαφέρονται πια για τη νίκη;

Το Survivor, επιστρέφει αύριο Κυριακή 16/6 με ένα νέο επεισόδιο, όπου θα δούμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας και εκεί θα γίνει χαμός με τις επιδόσεις της Δώρας!


«Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα του Survivor», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν σχόλια και "ένταση" ανάμεσα στους παίκτες, καθώς οι Φάνης και Ντάνιελ δείχνουν να αδυνατούν να πιστέψουν πως η Δώρα, πιθανά χάνει επίτηδες στους στόχους όταν αγωνίζεται με αντίπαλο τη Δαλάκα, για την οποία δεν έχει κρύψει πως τρέφει μεγάλη αδυναμία.


 «Δεν είναι όμορφο γι' αυτούς που σε βλέπουν», ενώ εκείνη υποστηρίζει πως δεν έβρισκε τον στόχο. «Με κοροϊδεύεις. Δεν έχασες επειδή δεν ήσουν συγκεντρωμένη, έχασες επειδή ήθελες να χάσεις», θα συνεχίσει εκείνος. 


Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!