TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Χριστόφορος Ταξίδης [βίντεο]

Μια ανάσα πριν τον τελικό κατάφερε να φτάσει ο Χριστόφορος, που πολλές φορές βρέθηκε στη θέση του Μονομάχου, αλλά η χθεσινή Μονομαχία, ήταν και η τελευταία του, αφού ηττήθηκε κατά κρα΄τος από τους αντιπάλους του.

Δυο άνδρες και μια γυναίκα βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή στο Survivor, το βράδυ της Παρασκευής, όπως είδαμε εκτάκτως στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος βεβαίως για τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Γκιουλέκα από την κόκκινη ομάδα και την Δώρα Νικολή από τους Μπλε.

Οι τρεις δυναμικοί παίκτες του Survivor έμελλε να ριχθούν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους και να φτάσουν εκείνοι πρώτοι στις έξι νίκες. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση… νύχτα για να τους παρουσιάσει έναν καθ’ όλα απαιτητικό στίβο μάχης.

Εκεί δηλαδή όπου όλοι θα έπρεπε να παλέψουν με όλους για να μην ολοκληρωθεί, σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο του παιχνιδιού, το ταξίδι στο όνειρο του Survivor. Από την αμέσως επόμενη στιγμή, άλλωστε, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έχει ενημερώσει άπαντες στον Άγιο Δομίνικο πως το παιχνίδι γίνεται ατομικό μέχρι τα live της Αθήνας.

Με φόρα και πάθος για την παραμονή ξεκίνησαν ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή να δίνουν τη μια μάχη μετά την άλλη. Σε ένα μακρόσυρτο επεισόδιο, καθαρά αγωνιστικό, εκείνη που μπόρεσε να νιώσει πρώτη την ασφάλεια ήταν η Δώρα Νικολή που κατάφερε να φτάσει στις 6 νίκες.

Έτσι, οι δυο άνδρες παίκτες της κόκκινης ομάδας έπρεπε να συνεχίσουν να μονομαχούν προκειμένου να προκύψει η αποχώρηση. 5 – 1 υπέρ του Γιώργου Γκιουλέκα έγραψε ο πίνακας του σκορ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, για να μειώσει κατά ένα στη συνέχεια ο αντίπαλος του.

Η προσπάθεια του Χριστόφορου έμοιαζε ωστόσο, σχεδόν, αδύνατη με αποτέλεσμα πράγματι να πάρει μια ακόμα νίκη ο Γιώργος Γκιουλέκας και να παραμείνει στο Survivor.

«Μια χαρά, πολύ άντεξα! Το πάλεψα… Ήρθα εδώ για δυο τρεις εβδομάδες και έμεινα έξι» εκμυστηρεύτηκε με χαμόγελο, μεταξύ άλλων, ο πρώην πια παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στους υπόλοιπους αμέσως μετά την δεύτερη αυτή ήττα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!