TV BITS

Survivor: Ήττα για τους Μπλε - Οι Τούρκοι βοήθησαν να... σωθεί η Δαλάκα

Για την τέταρτη ασυλία και την ανάδειξη του τέταρτου Μονομάχου αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 5/6 οι δυο ομάδες, με τους Κόκκινους να κινδυνεύουν να βρεθούν όλοι τους... Μονομάχοι (οι Χριστόφορος και Γιώργος ήδη είναι Μονομάχοι μετά τις δύο ήττες της ομάδας σε αγώνες ασυλίας) και μόνο τη Δώρα να είναι Μονομάχος από τους Μπλε.

Έτσι ήταν φανερό, πως η Κατερίνα Δαλάκα πραγματικά κινδύνευε, αν και τραυματισμένη να βρεθεί σε μια ακόμη Μονομαχία.

Έτσι λίγο πριν τον αγώνα, όταν οι Κόκκινοι έπρεπε να διαλέξουν τους Τούρκους συμπαίκτες τους, αγνόησαν τραυματισμούς και αρρώστιες, και στράφηκαν στους ίδιους παίκτες με τους οποίους κάνουν παρέα όλο αυτό το διάστημα. 

Η επιλογή αυτή ευνόησε την ομάδα. Όλοι οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους την Κατερίνα Δαλάκα και το πονεμένο της χέρι μέχρι το τέλος.

Ένταση επικράτησε στους πάγκους μετά την αναμέτρηση του Γκιουλέκα με τον Μπατουχάν. Ο παίκτης των Κόκκινων έπαιξε ρίχνοντας με δύο δισκάκια στον τελικό στόχο. Αυτό εξόργισε τον Φάνη που του είπε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. 

Ο αγώνας κύλησε ομαλά και η Κόκκινη ομάδα έφτασε στην πολυπόθητη νίκη, με σκορ 12 - 7  και να εξασφαλίζει την ασυλία για την Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια δήλωσε συγκινημένη από την προσπάθεια Τούρκων και Ελλήνων συμπαικτών.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν ανάμεσα σε Φάνη, Ντάνιελ και Σταμάτη. Ο παίκτης που τελικά ψηφίστηκε ήταν ο Σταμάτης. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!