TV BITS

Survivor: Οι γονείς της Νεφισέ την ρώτησαν αν θα πάει νύφη στην Ελλάδα

H Τουρκάλα παίκτρια του Survivor Νεφισέ, συνεχίζει να δείχνει απροκάλυπτα την τεράστια... αδυναμία που τρέφει για τον Φάνη Μπολέτση και μολονότι ξεκάθαρα τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, μάθαμε πως ακόμα και οι γονείς της έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν η κόρη τους θα πάει ως... νύφη στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό τρίτο αγώνα ασυλίας η ίδια αποκάλυψε ότι στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε με την ομάδα της στο Survivor της Τουρκίας, η οικογένειά της, τη ρώτησε για τον Έλληνα παίκτη των Μπλε.

«Μίλησα με τους δικούς μου στο έπαθλο επικοινωνίας. Τους αρέσει που έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Φάνη. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τους είπα ότι δεν θα πάω εγώ, εκείνος θα έρθει», είπε αρχικά η Τουρκάλα στον Γιώργο Λιανό, λίγο πριν τον αγώνα.


«Στεναχωριέμαι που εδώ και τρεις μέρες δεν παίζω με τους Έλληνες. Δεν βλέπω τον Φάνη μου. Σήμερα ήρθα εδώ, θέλω να δω τι θα μου πει αν μου μιλήσει. Το μόνο καλό είναι ότι ήρθα να δω τον Φάνη» πρόσθεσε.

Με τη σειρά του, ο Φάνης Μπολέτσης, είπε: «Εγώ να ευχηθώ περαστικά. Προφανώς με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Την ευχαριστώ για τη μπαντάνα που μου έστειλε χθες, την έχω μαζί μου. Νομίζω ότι έπεται συνέχεια».

«Έχω περιέργεια τι θα μου πει. Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος ή αν είναι παντρεμένος. Θα μου πει και αναλόγως θα πράξω» πρόσθεσε τέλος, η Νεφισέ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!