TV BITS

Survivor: Ο Τούρκος Ατακάν έφερε ουσιαστικά τη χθεσινή νίκη για τους Μπλε

Για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίστηκαν χθες οι δυο ομάδες του Survivor, με την συμμετοχή και Τούρκων παικτών και οι Μπλε ήταν αυτοί που τελικά πήραν τη νίκη.

Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες, είχαν ήδη κερδίσει από μια ασυλία και Μονομάχοι είχαν ήδη αναδειχτεί ο Χριστόφορος και η Δώρα και χθες στη λίστα των Μονομάχων προστέθηκε και ο Γκιουλέκας.

Καθοριστικότερος όλων των Τούρκων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας ήταν ο Ατακάν. Για τον λόγο αυτό οι Μπλε, αφού εξασφάλισαν ότι διαλέγουν πρώτοι, χωρίς να αφήσουν τίποτα στην τύχη, τον διάλεξαν από την πρώτη κιόλας επιλογή. 

Το αντίπαλο δεός, ο Ογκεντάι, πήγε στην Κόκκινη ομάδα. Ωστόσο δεν μπόρεσε να είναι τόσο αποδοτικός. 

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε παρά την αντίθεση του γιατρού να αγωνιστεί. Δυστυχώς όμως για την ίδια και την ομάδα της δεν μπόρεσε να συνεισφέρει σε κανένα σημείο του αγώνα. 

Ο Ατακάν ήταν εξαιρετικός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο, και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική για την διαμόφωση του τελικού αποτελέσματος. Ένας μόνο πόντος ξέφυγε από το τσεπάκι του...

Το τελικό 12-7 διαμόρφωσε ο Φάνης, νικώντας τον Χριστόφορο. 

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Γκιουλέκας σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την απόδοση της ομάδας του: «Ο Ατακάν γκουρού, εμείς κουρού» είπε.

Οι 3 εναπομείναντες Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν ακόμη έναν υποψήφιο μετά τον Χριστόφορο Ταξίδη. Δαλάκα και Γκιουλέκας δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να αλληλοψηφιστούν. Η ψήφος του Χριστόφορου στον Γκιουλέκα ήταν εκείνη που έκρινε τον νέο μονομάχο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!