TV BITS

Survivor: Ο Γιώργος είναι ο ηττημένος της χθεσινής Μονομαχίας

Στην μάχη των μαχών για το Survivor, αυτή δηλαδή της παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ρίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 23/5 τέσσερις άνδρες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη, τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Αυτοί ήταν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που πετάχτηκαν στον τάκο των υποψηφιοτήτων από τους συμπαίκτες τους στα τελευταία συμβούλια του νησιού του Survivor. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, στο τέλος της βραδιάς θα βρισκόταν με το ένα πόδι στην Ελλάδα μιας και θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό έγκειται στην ανακοίνωση που είχε κάνει προ δύο εβδομάδων ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις για δύο εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, την ήττα στην αντίστοιχη δοκιμασία αποχώρησης γνώρισε η Δώρα Νικολή η οποία και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

Ποιος από τους τέσσερις άνδρες του Survivor θα συναντούσε λοιπόν στην… άκρη της κλωστής του παιχνιδιού την παίκτρια της μπλε ομάδας; Ποιος εξ αυτών θα είχε την ευκαιρία για μια ακόμα αναμέτρηση για την παραμονή στο παιχνίδι και το νησί του Αγίου Δομινίκου;

Ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να τους υποδείξει τα περίφημα ματσαρίσματα.

Πρώτοι από αυτή τη δοκιμασία ηρέμησαν ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Χριστόφορος Ταξίδης οι οποίοι κατόρθωσαν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Έτσι, για μια τελευταία φορά, πάλεψαν για την παραμονή στο Survivor ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Και ο παίκτης που γνώρισε την ήττα ήταν ο «κόκκινος» Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Εκείνος είναι που θα δώσει τα πάντα για την παραμονή, προσεχώς, κόντρα στην παίκτρια της μπλε ομάδας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!