TV BITS

My Style Rocks: Το outfit της Ζέτας έκανε τους κριτές να ξεραθούν στα γέλια

Ένα ακόμη Gala παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τρίτης 21/5 στο My Style Rocks και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να εμπνευστούν τα outfits τους από κάποιο βιντεοκλίπ καλλιτέχνη της Panik Records, αλλά ειδικά η επιλογή της Ζέτας έκανε τους κριτές να ξεσπάσουν σε ασυγκράτητα γέλια.

Η διαγωνιζόμενη εμπνεύστηκε το λουκ της από το βίντεο κλιπ «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου. Η προσπάθειά της έφερε γέλια στο πλατό. Η Ζέτα επέλεξε ένα μακρύ βραδινό μπεζ φόρεμα με πολλές λαμπερές λεπτομέρειες και στο κεφάλι της φόρεσε ένα είδος στέκας, που παρέπεμπε στα μαλλιά - φίδια της Μέδουσας.


Όταν η παίκτρια στάθηκε μπροστά από τους Λάκη Γαβαλά, Έβελυν Καζαντζόγλου και Στέλιο Κουδουνάρη, εκείνοι ξέσπασαν σε γέλια. Αρχικά, ο Στέελιος Κουδουνάρης άρχισε να γελάει πρώτος, λέγοντάς της: «Έχεις μπερδέψει τη συναισθηματική σου κατάσταση με το βίντεο κλιπ και το βίντεο κλιπ που εμπνεύστηκε αυτό το βίντεο κλιπ. Γιατί λες εσύ Τι είναι αυτό; Το βίντεο κλιπ της Sia, Chandelier, δηλαδή Πολυέλαιος. Άρα βλέπουμε αυτό, μου αρέσει το τραγούδι, η άλλη όμως είχε τίτλο Πολυέλαιος και λες "πώς θα το φέρουμε τώρα;" θα βάλω κάτι σε πολυέλαιο αλλά με το τραγούδι της Λιόλιου». Ακολούθησαν μερικά λεπτά, κατά τα οποία και οι τρεις κριτές ξέσπασαν σε νευρικό γέλιο χωρίς να μπορούν να σταματήσουν.

Πάντως η Ζέτα αναδείχτηκε τελικά νικήτρια! 


Δείτε το βίντεο με την πασαρέλα της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!