TV BITS

Ο Γαβαλάς αποθέωσε χθες τη Νικολίνα: «Θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί»

Στο Gala που είδαμε χθες Δευτέρα 13/5 στο My Style Rocks, το θέμα ήταν Icons και φάνηκε πως αυτό το θέμα... δυσκόλεψε πολλές διαγωνιζόμενες. Όμως δεν δυσκόλεψε καθόλου τη Νικολίνα, η οποία μάλιστα απέσπασε και δυο 5άρια από τους κριτές!

Η Νικολίνα λοιπόν ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού Gala.


Μάλιστα όταν οι κριτές την αποθέωσαν για το outfit που επέλεξε, είδαμε τον Λάκη Γαβαλά να αναφέρει συγκινημένος πως αν ήταν γονιός θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο παιδί! 

«Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρέπει ένας έξτρα θόρυβος θα πρέπει να υπάρχει σε αυτό το πλατό, αλλά... ένα χειροκρότημα! Δεν θέλω να κουφάνω κανέναν, αλλά εσύ κούφανες αυτούς που σε αμφισβητούν, δείχνοντας πως μπορείς να φέρεις μεγάλες εικόνες», της είπε αρχικά.


Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου αρέσει που σέβεσαι ανθρώπους που κάνουν μοναδικές δουλειές. Αυτό σε βοηθάει να μιλήσεις για την δική σου κατάσταση στον κόσμο και στην κοινωνία και χαίρομαι πάρα πολύ. Αντί να υπάρξει ένας μάγκας που βγάζει το χέρι από το αμάξι και λέει "ρε εγώ είμαι ο τάδε", εσύ έρχεσαι εδώ ντελικάτη να πεις "είμαι αυτό που είμαι, αλλά έχω κλάση, έχω attitude". Το εσώρουχό σου δεν θα μου αλλοιώσει την εικόνα, γιατί την εικόνα αυτή τη βλέπεις ολοκληρωμένη. Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις», είπε αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, συγκινώντας τη Νικολίνα, η οποία αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. «Σου αξίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Τέλος, είπε: «Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω ερεθίσματα, που με κάνουν να αισθάνομαι έτσι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!