TV BITS

Survivor: Η Ασημίνα βρέθηκε ξανά υποψήφια για αποχώρηση [βίντεο]

Μοιρασμένες ήταν μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 οι νίκες στους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, μεταξύ των δύο ομάδων και φυσικά και οι δυο ομάδες ήθελαν χθες βράδυ τη νίκη... για να πάρουν κεφάλι εν όψει της Μονομαχίας αποχώρησης.

Οι μεν Κόκκινοι έχουν ήδη βγάλει στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο οποίος προσφέρθηκε να βρεθεί υποψήφιος για να... σώσει την τραυματισμένη Δώρα Νικολή, οι δε Μπλε, μετά την ήττα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, είχαν βγάλει στον τάκο τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.


Όμως οι Μπλε κατάφεραν χθες βράδυ να επιστρέψουν στις νίκες και να επικρατήσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας με σκορ 12 - 8.


Έτσι οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη στο Συμβούλιο του νησιού.

 Μετά την καταμέτρηση των ψήφων από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ανακοινώθηκε πως η κάλπη έδειξε ότι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι αυτό ήταν δίκαιο λόγω του τραυματισμού της.

Η ίδια ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Το ζήτησα κιόλας από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πολλά run, έχω ενταχθεί κι εγώ, αλλά δεν έχω την κούραση των παιδιών… Θέλω να εστιάσουμε στην αυριανή ασυλία άσχετα με το σημερινό που ψηφίστηκα. Η μονομαχία είναι σαν ένας αγώνας για εμένα γιατί κάνοντας περισσότερα run στη μονομαχία, μπορεί να βρω τα πατήματά μου»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!