TV BITS

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Αλέξης Παππάς [βίντεο]

Λίγες μόνο ημέρες μετά το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor, που πάντα αποτελεί στόχο - ορόσημο για όλους τους παίκτες, σημειώθηκε ένα σερί από.... οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Αρχικά, αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς ο παίκτης έσπευσε να πάει να βρει τον πατέρα του ο οποίος πρόσφατα επιβίωσε από ναυάγιο που είχε στον Ειρηνικό.


Μάλιστα ο κολλητός φίλος του Τζέιμς, ο Γκιουλέκας, έχει... ξενερώσει μετά από την αποχώρηση του Ροδίτη παίκτη .


Και στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 21/4 ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ανακοίνωσε στους παίκτες πως αποχώρησε οικειοθελώς και ο Αλέξης Παππάς.


«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση που επηρεάζει και τις δύο ομάδες και κυρίως την Κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Κάτι είχα καταλάβει. Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια στην ομάδα και σε μένα θα είναι αρκετά μεγάλη. Μου έδινε ώθηση. Εύχομαι να είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έφυγε ο Αλέξης. Ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να κάνουμε ξανά παρέα», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης ήταν αυτός που έδινε χρήσιμες συνβουλές. Γνωρίζω κι εγώ τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση. Εύχομαι κι εγώ από τη σειρά μου να είναι όλα καλά στην Ελλάδα και σίγουρα ο Αλέξης θα είναι μια αισθητή απουσία στην ομάδα μας», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!