TV BITS

Survivor: Η Ασημίνα είναι η τέταρτη υποψήφια μονομάχος [βίντεο]

Με το βλέμμα όλων στραμμένο στο πάρτι της Ένωσης, οι δυο ομάδες το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν μάχη για την τελευταία ασυλίας της εβδομάδας και τελικά μαζί με τις Aira, Χρύσα και Δώρα, στην αποψινή Μονομαχία θα δούμε και την Ασημίνα.

Το επεισόδιο του Survivor που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 10/4  άρχισε με δυσαρέσκεια από την πλευρά των κοριτσιών της Μπλε ομάδας, καθώς η φίλη τους Χρύσα θα χρειαστεί να μονομαχήσει για ακόμα μια φορά ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά χαμόγελα για τους άνδρες και συγκεκριμένα για τον Θοδωρή που την γλίτωσε και θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης.


«Είναι η εύκολη λύση η γυναίκα, μας έχουν ξεκάνει», ανέφερε συγκεκριμένα η Δαλάκα λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας. Εκεί επικράτησαν οι Μπλε έχοντας σε φανταστική ημέρα τους άνδρες τους. Από την άλλη πλευρά υπήρξαν έντονα παράπονα από τους Κόκκινους προς τον Γκιουλέκα, διότι θεώρησαν ότι είχε μειωμένη απόδοση σκόπιμα.


Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στην καλύβα με Δαλακα και Γκιουλέκα να κοντράρονται έντονα. «Κανείς δεν εναντιώνεται στην Κατερίνα, ακόμα και αν πει κακό αστείο θα γελάσουν», είπε ο Γκιουλέκας. «Θέλει ντάντεμα ο Γκιουλέκας, τον έχει δασκαλέψει ο James», ανέφερε η Ασημίνα, υποστηρίζοντας την Δαλάκα.


Κι όμως η ένταση δεν τελείωσε εκεί, υπήρξε συνέχεια στο συμβούλιο. Ο James έκανε λόγο για αίρεση στην κόκκινη ομάδα και τόνισε πως όλοι γλείφουν την Δαλάκα, ενώ έριξε τα βέλη του και προς εκείνη ευθέως λέγοντας της να κάνει τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού όταν βγει από το παιχνίδι.


Τις διαφωνίες έληξε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας για την ένωση. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σε αυτή θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους παίκτες των δύο ομάδων. Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε συγκεκριμένα πως είναι "ρουβίτσα". 

Δείτε ΕΔΩ τί είπαν οι 4 υποψήφιες για αποχώρηση

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!