TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Ιωάννα Τζαβέλα [βίντεο]

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 4/4 τα είχε όλα: ένα δυνατό αγώνα με εντάσεις για το έπαθλο επικοινωνίας και φυσικά μια Μονομαχία αποχώρησης που για πολλοστή φορά, έγινε ανάμεσα σε 4 παίκτριες.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τζαβέλα, την Άιρα Adomaityte, την Χρύσα Χατζηγεωργίου και την Σταυρούλα Χρυσαειδή που βρέθηκαν και πάλι στον στίβο μάχης προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και εκείνος να τους υποδείξει τα πρώτα τους ματσαρίσματα. Ποια παίκτρια, όμως, είχε τα καλύτερα στατιστικά και κατ’ επέκταση το σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτό το χρονικό σημείο του Survivor;

Μα βεβαίως η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία και θα μπορούσε να διαλέξει τον ευκολότερο για εκείνη τελικό στόχο στην δοκιμασία αποχώρησης. Μαζί της κλήθηκε να αναμετρηθεί η Άιρα Adomaityte ενώ το έτερο ζευγάρι ήθελε αντίπαλες την Χρύσα και την Ιωάννα.

Νωρίς νωρίς από το κεφάλαιο αποχώρηση, σε αυτό το επεισόδιο του Survivor, έμελλε να εξαιρεθούν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου που κατόρθωσαν να εξολοθρέψουν τις αντιπάλους της και να παρακολουθήσουν το τελευταίο μέρος της αναμέτρησης από τους πάγκους.

Η αποχώρηση λοιπόν για αυτή την εβδομάδα θα έγραφε είτε το όνομα της Ιωάννας είτε της Άιρας.

Οι δυο κοπέλες ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να προσπαθήσουν να παραμείνουν, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα, στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο. Κάποια στιγμή όμως έγραψε ο πίνακας του σκορ… 3 – 2, υπέρ της Άιρας Adomaityte, για να αυξηθεί εν συνεχεία και να πρέπει να πάρει ανά χείρας τη δάδα και να αποχωρήσει οριστικά η Ιωάννα Τζαβέλα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Ιωάννα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!