TV BITS

Η Σκορδά έμεινε άφωνη όταν κάποια της πήρε την θέση στην εκπομπή της

Μεγάλα κέφια είχαν σήμερα όλοι στην εκπομπή Fay's Time, αλλά λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η κεντρική παρουσιάστρια έμεινε μάλλον άναυδη και αμήχανη όταν κάποια γυναίκα αποφάσισε να κάτσει στη θέση που κανονικά κάθεται μόνο η Φαίη.

Η εκπομπή σήμερα Πέμπτη 28/3 ξεκίνησε με πολύ κέφι με τους Greg και Ρενέ Αγέρη να ερμηνεύουν το νέο μεγάλο hit "Διπολικό" και τη Φαίη και την παρέα της να είναι όλοι όρθιοι να χορεύουν.


Η Φαίη όμως σηκώθηκε και πάλι όρθια και χόρευε, όταν στο στούντιο έμπαινε ως καλεσμένη ήταν η viral tik toker Έλενα Χαραλαμπούδη.


Η Έλενα, που την λατρεύουν πολλές μανούλες, που ταυτίζονται μαζί της και γελάνε με τα βίντεο που δημιουργεί, έκανε θεαματική είσοδο υπό τους ήχους του κομματιού "Oh Mami" της Ελένης Φουρέιρα και αφού Έλενα και Φαίη χόρεψαν για λίγο μαζί, τότε η Έλενα πήγε και κάθισε στην πολυθρόνα που κανονικά είναι η θέση της Φαίης!

«Έλα κάθισε. Πόση χαρά μας δίνεις... Εκεί είναι η θέση της παρουσιάστριας αλλά κάτσε. Κάτσε κάτσε δεν πειράζει σου πάει. Ζήστο», είπε γελώντας η Φαίη Σκορδά με εκείνη να εξηγεί γελώντας:

«Δεν το έκανα επίτηδες! Βρε Φαίη, αισθάνομαι άσχημα τώρα που κάθομαι εδώ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!