TV BITS

Survivor: Η Αναστασία είναι η δεύτερη Μπλε υποψήφια για αποχώρηση [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά η διαδικασία της μονομαχίας αποχώρησης στο Survivor, διαφαίνεται πως θα είναι και πάλι καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφού μετά από δύο ήττες των Μπλε σε αγώνες ασυλίας και μια των Κόκκινων, τρεις γυναίκες έχουν βγει στον τάκο.

Αρχικά η Ευγενία, ήταν αυτή που βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση, ακολούθησε η Άιρα από τους Κόκκινους και το βράδυ της Τρίτης 26/3 μετά την ήττα των Μπλε, βγήκε στον τάκο και η Αναστασία, αλλά η επιλογή της προκάλεσε αντιδράσεις.


Η Αναστασία Τσέρου ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της ενώ η ίδια ψήφισε την Σταυρούλα, αλλά είδαμε τις Ασημίνα και Δαλάκα από την αντίπαλη ομάδα να διαφωνούν με αυτή την επιλογή τω Μπλε, ενώ νωρίτερα στο συμβούλιο, είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για την στάση των Μπλε που βγάζουν διαρκώς υποψήφιες για αποχώρηση μόνο γυναίκες.

«Νιώθω ξενερωμένη, 100%! Το ξέρουν και τα παιδιά το έχουμε συζητήσει. Καλώς ή κακώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψηφίσω την Χρύσα, η Σταυρούλα θα ήταν δώρο άδωρο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία οπότε η επιλογή ήξερα ότι θα είμαι εγώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor, όταν της δόθηκε ο λόγος, για την υποψηφιότητα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!