TV BITS

Survivor: Απόψε θα γίνει χαμός και η ένταση θα χτυπήσει... Κόκκινο [βίντεο]

Το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 25/3 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ και τον ΣΚΑΙ, εκτός από τον δεύτερο συναρπαστικό ασυλίας της εβδομάδας θα έχει κα απίστευτες εντάσεις και... αλληλοκαρφώματα μεταξύ παικτών.

Οι δύο ομάδες έχουν… ακονίσει για τα καλά τα «μαχαίρια» τους και δείχνουν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Αλέξης Παππάς ακούγεται και πάλι να πετάει σπόντες για συγκεκριμένους αντιπάλους του και να προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια, ανάμεσα σε παίκτες των Μπλε.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο Τζέιμς Καφετζής δεν επιλέγει ποτέ τον Σταμάτη να τρέξει σε flag race, ενώ ο Σταμάτης λέει ότι έχει βαρεθεί να κερδίζει και να θεωρείται ακόμα αδύναμος παίκτης.

Κάπου εκεί όμως ο παίκτης των Κόκκινων καρφώνεται, αφού κλείνει το μάτι στον Χριστόφορο, σα να του λέει ότι πέτυχε αυτό που ήθελε.

Η Χρύσα το αντιλαμβάνεται και λέει στον Σταμάτη να μην… τσιμπάει γιατί αυτό θέλει να πετύχει ο Αλέξης, αφού σκέφτεται κάτι και βρίσκει τρόπους να το… χτίσει όσο πάει.

Οι δύο ομάδες με τα θετικά και τα αρνητικά τους, πρέπει να μπουν στο στίβο μάχης και να παλέψουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και τους Μπλε να ισοφαρίσουν.

Η… μάχη είναι πάρα πολύ σκληρή και το αγώνισμα αρκετά πολύπλοκο, με αποτέλεσμα να έχουμε λάθη και μπερδέματα, ενώ δε λείπουν και οι εντάσεις.

Εμείς όμως σας έχουμε κάνει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση, για την ομάδα που θα καταφέρει να πανηγυρίσει.

Ωστόσο η συζήτηση για την εμπιστοσύνη του Τζέιμς στον Σταμάτη θα πάρει και πάλι… φωτιά στο συμβούλιο του νησιού και θα ξεσηκώσει νέες κόντρες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!