TV BITS

Survivor: Η Χρύσα βγήκε στον τάκο αλλά ο Σταμάτης βρέθηκε στο στόχαστρο

Για το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας διαγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11/3 οι δυο ομάδες του Survivor, με τους Μπλε να έχουν ήδη σημειώσει μια ήττα έχοντας βγάλει στον τάκο την Ευγενία.

Στο στόχαστρο τόσο των Διάσημων όσο και των Μαχητών βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Σταμάτης με αφορμή τη συνάντησή του με την Ασημίνα στην τέντα του γιατρού.


Οι Μπλε σημείωσαν μια ακόμη ήττα και η γκρίνια για τον Σταμάτη δεν έλεγε να κοπάσει.

Η Χρύσα και ο Τζέιμς τον έστησαν στον τοίχο για το συμβάν με τον ίδιο να αγανακτεί νωρίτερα στον αγώνα ασυλίας ενώ ξέσπασε μιλώντας και στο κιου.

«Πριν τον αγώνα τα παιδιά ήθελαν να κάνουν το δικό τους έργο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει η επίθεση από όλους. Έχει αρχίσει να με κουράσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιώργος με λέει ψεύτη ενώ του λέω την αλήθεια μου».

«Έχω και την Χρύσα από δίπλα, η οποία μικρή μου αδελφή ήταν και έχει γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης μέσα στο παιχνίδι».

Κατά του Σταμάτη όμως μίλησε και ο Τζέιμς χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια…

«Ο Σταμάτης έχει μπερδευτεί πάρα πολύ γιατί έχει πει γενικά πολλά ψέματα και τον έχουμε πιάσει πολλές φορές off side. Για αυτό δεν παίρνω σοβαρά ό,τι λέει. Το ότι έχει έντονες αντιδράσεις νομίζω ότι τοι βλέπει όλος ο κόσμος. Όταν τρελαίνεται, πετά τα μάτια έξω. Έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε εδώ και καιρό μαζί του. Ό,τι ενασχόληση είχαμε, ήταν η αντίδραση στη δράση τη δική του. Τώρα που χωρίστηκαν οι ομάδες και δεν έχει πλέον την πλειοψηφία. Προσπαθεί να παίξει την κάρτα του θύματος, που δεν ξέρω αν θα του βγει».

Στο συμβούλιο ο Αλέξης Παππάς ανέλαβε χρέη… ψυχολόγου επαναλαμβάνοντας ότι διακρίνει δύο υποομάδες στους Μπλε αποδίδοντας σε αυτό την κακή τους ψυχολογία και ως εκ τούτου την αδυναμία τους στον στίβο μάχης.

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν με τη Χρύσα και τη Μαριλίνα να συγκεντρώνουν τις ψήφους της ομάδας τους. Για μία ψήφο όμως στον τάκο βγήκε η Χρύσα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!