TV BITS

Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε νέες αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω

Δύο νέες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα και θα φέρουν ανακατατάξεις στον τρόπο διεξαγωγής του Survivor ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής (3/3).

«Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Αυτή είναι, άλλωστε, και η πρώτη αλλαγή, καθώς, όπως έχει ήδη καταγραφεί το Survivor θα προβάλλεται, πλέον, από Κυριακή έως και Πέμπτη.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τον τρόπο επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση.

«Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.

Το φύλο της αποχώρησης θα κλειδώνει στην ψηφοφορία που θα δίνει τον δεύτερο άνδρα ή γυναίκα αντίστοιχα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός οι αλλαγές γίνονται μετά από την απαίτηση του κοινού.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!