TV BITS

Σάββατο με φίλους: Κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Μπάμπης Στόκας [τρέιλερ]

Και αυτή τη βδομάδα, ο Χρήστος Φερεντίνος ετοιμάζει για εμάς ένα «Σάββατο με φίλους!» και υποδέχεται τον Μπάμπη Στόκα, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που απέφευγε πάντα στεγανά και ταμπέλες.  

«Τραγουδήστε, μη ντρέπεστε!» μας προτρέπουν σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα από την εποχή των Πυξ Λαξ, την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Στόκα αλλά και λαϊκές διαχρονικές επιτυχίες, έτσι όπως τις «φέρνει» στο σήμερα μέσα από το προσωπικό του ερμηνευτικό ύφος. Ο Μπάμπης Στόκας συναντιέται στη σκηνή με τον μοναδικό Στέλιο Διονυσίου για ένα εξαιρετικό και δυναμικό ντουέτο καθώς και με τον Θανάση Βασιλόπουλο, τον μοναδικό «new age master» του κλαρίνου, που μεταμορφώνει με το παίξιμό του όλες τις μουσικές. Μαζί τους, η Ρία Ελληνίδου, η Μάγδα Βαρούχα, ο Κώστας Παυλίδης, η Βούλα Στρατάκη και ο Γιώργος Γρηγορίου. 

Στην παρέα μας, ο Διευθυντής περιεχομένου των μουσικών ραδιοφώνων του Ομίλου ΣΚΑΪ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Μέντα 88, Πέτρος Κουμπλής, οι ηθοποιοί Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιάννης Αϊβάζης, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργος Αμούτζας, Βασίλης Τριανταφύλλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Παύλος Πιέρρος, ο Δημήτρης Διατσίδης και η Δάφνη Καραβοκύρη. 

«ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/1715308592330553

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!