TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στο χθεσινό συμβούλιο - Αποχώρησαν οι Διάσημοι

Οι αλλεπάλληλες ήττες που σημειώνει η κόκκινη εβδομάδα, που παρά την ενίσχυσή της με νέους παίκτες αυτή την εβδομάδα, έχασε και τους τρεις αγώνες ασυλίας, μοιραία έχει φέρει έναν εκνευρισμό στους παίκτες της. Αλλά στο χθεσινό συμβούλιο, είδαμε πως τα νεύρα των Κόκκινων χτύπησαν... κόκκινο και εκνευρισμένοι αποχώρησαν ομαδικά αφήνοντας άναυδους τους Μπλε.

Γενικά στο χθεσινό συμβούλιο η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή.

Η Ασημίνα θεωρεί ότι οι Μαχητές την έχουν βάλει στο μάτι ειδικά τώρα που είναι τραυματισμένη, και προσπαθούν να την ρίξουν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά.

Από την άλλη η ομάδα των Μαχητών θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αμύνεται σε όλα λέει η παίκρια των Διασήμων γι'αυτή.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν οι Μπλε ξέσπασαν σε νευρικά γέλια τη στιγμή που πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γκιουλέκας. Οι Διάσημοι θεώρησαν ότι πρόκειται για ακόμα μια κοροϊδία προς το πρόσωπο της Ασημίνας.

Όλη η ομάδα σηκώθηκε και αποχώρησε από το Συμβούλιο. Η Κατερίνα Δαλάκα απευθυνόμενη στην αντίπαλη ομάδα είπε: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά ξανάφωνάξτε μας»

Λίγο αργότερα η ομάδα επέστρεψε ξανά στο Συμβούλιο χωρίς την Ασημίνα αυτή τη φορά. Ακολούθησε νέος γύρος επιθέσεων και αλληλοκατηγοριών με τους Μπλε να θεωρούν ότι η Ασημίνα είναι εκείνη που προκαλεί, και όχι το θύμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!