TV BITS

Survivor: Χθες είδαμε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Γκιουλέκα [βίντεο]

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αλλά ίσως το πιο έντονο και... αναπάντεχο ξέσπασμα ήταν αυτό του Γιώργου Γκιουλέκα των Μαχητών.

 

Το όλο σκηνικό έγινε λίγο πριν τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ο Σταμάτης πήρε τον λόγο μετά από αναφορά στο όνομά του από τον James για την αγωνιστική του απόδοση και επιτέθηκε στον νέο παίκτη για τη στάση του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας τότε πήρε τον λόγο έξαλλος και αποκάλυψε για τον Σταμάτη ότι  συνεννοήθηκε με την Ασημίνα για το τι θα λένε σε βάρος του James, όταν συναντήθηκαν στην τέντα του γιατρού. Σταμάτης & Ασημίνα δεν αποδέχθηκαν στους ισχυρισμούς και αρκέστηκαν στο να προσπαθούν να τον βγάλουν ψεύτη. Ο Γκιουλέκας αναφώνησε για τον συμπαίκτη του: «Τι απατεώνας...»

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Είδαμε όμως και τον Τζέιμς να έρχεται σε κόντρα με την Ασημίνα αλλά και με την Αντωνά

«Δράση αντίδραση είναι Ασημίνα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα παιχνίδια και να λες το κοντό και το μακρύ σου και μετά α εγώ δεν έκανα τίποτα, μην με αναφέρετε» είπε ο James Καφετζής προς τη συμπαίκτριά του στο Survivor.

«Πρόκειται για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα. Ότι έχω αρχηγικές τάσεις, ότι είμαι πρόεδρος» απάντησε η Ασημίνα.

«Αυτοί με έχουν βγάλει μισογύνη. Το αρχηγικές τάσεις δεν είναι κατηγορία, το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία. Μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Πήρες την απάντηση που σου έδωσα. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλουν μισογύνη;» κατέληξε ο James Καφετζής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!