TV BITS

Survivor: Η Μαρία Αντωνά βγήκε στον τάκο και δείτε πως αντέδρασε [βίντεο]

Όλα δείχνουν μέχρι στιγμής πως αυτή την εβδομάδα στο Survivor η διαδικασία μονομαχίας αποχώρησης θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφού ήδη δύο παίκτριες της Κόκκινης ομάδας έχουν βγει στον τάκο.

Φυσικά όλα μπορεί να ανατραπούν στο σημερινό επεισόδιο και τον τρίτο αγώνα ασυλίας.


Πάντως οι Κόκκινοι στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/2 δεν κατάφεραν και πάλι να πάρουν τη νίκη.


Θυμίζουμε πως παρά την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες (η Ευγενία Μπόρλα,η Αναστασία Τσέρου και ο Νίκος Ρικουνάκης  προστέθηκαν στους Διάσημους και ο Χριστόφορο Ταξίδης στους Μαχητές) οι Κόκκινοι έχουν σημειώσει αυτή την εβδομάδα, δύο αλλεπάλληλες ήττες, έχοντας ήδη βγάλει στον τάκο την Αμανατίδου.

Έτσι χθες βράδυ η κόκκινη ομάδα έπρεπε να οδηγηθεί ξανά στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη.

 Μετά από καυγάδες και την αντιπαράθεση του James Καφετζή με την Μαρία Αντωνά για την απόδοση της τελευταίας στο ριάλιτι επιβίωσης, οι Κόκκινοι σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν ότι η Μαρία Αντωνά πρέπει να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

«Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor. Μονόδρομος είναι πλέον η νίκη για την Κόκκινη ομάδα και ιδιαίτερα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς σε ενδεχόμενο που η ομάδα δεχθεί και τρίτη ήττα θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!