TV BITS

Survivor: Απόψε ο Γκιουλέκας... δίνει στεγνά τους Ασημίνα και Σταμάτη [τρέιλερ]

Μεγάλος χαμός θα γίνει με αλλεπάλληλες εντάσεις να ξεσπούν μεταξύ Μπλε και Κόκκινων στο  αποψινό επεισόδιο (26/2) του Survivor, όπου οι ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία, αλλά και εκτός αγώνα βλέπουμε απίστευτες... μπηχτές και αλληλοκατηγορίες παικτών.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ακούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, να τα βάζει ξανά με τον James Καφετζή λέγοντας ότι πλέον φαίνεται πως μόνο αυτός μιλάει στην Μπλε ομάδα.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο έχοντας πλέον απομακρυνθεί από πολλούς παίκτες της ομάδας του, μετά και την τελευταία του υποψηφιότητα.

Ωστόσο, μετά τα όσα λέει απόψε κατά της ομάδας του έρχεται και μια αποκάλυψη για μια συμφωνία που έκανε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να λένε "εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα κι εσύ, θα βγούμε κι εμείς να τα λέμε... Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτω από την τέντα του γιατρού», λέει ο Γιώργος Γκιουλέκας και τους δίνει στεγνά.

Απόψε παίζουν για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και η νίκη θα κριθεί στον πόνο.

Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει στο συμβούλιο του νησιού ότι οι Μπλε έχουν πει με κάποιο τρόπο πως θέλουν να διώξουν τον Σταμάτη από το παιχνίδι.

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!