TV BITS

Αυτός ο Μονομάχος κέρδισε πάνω από 22.000 ευρώ! [βίντεο]

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 22/2 στον «Μονομάχο» στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ με τον Χρήστο Φερεντίνο, και πρωταγωνιστή έναν πολύ δυνατό παίκτη: τον Κωνσταντίνο Σπυρίδη.

Έχοντας κερδίσει τον... προκάτοχό του και τα 11.339 ευρώ που είχε συγκεντρώσει, μπήκε στην αρένα του Μονομάχου για να αντιμετωπίσει τους 100 αντιπάλους του και να προστεθεί στη λίστα των μεγάλων νικητών!

 

Ο Κωνσταντίνος στις πρώτες πέντε ερωτήσεις απάντησε σωστά και χωρίς να ζητήσει καμία βοήθεια. Στη συνέχεια όμως, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε και εκείνος αναθεώρησε τη στρατηγική του για να πετύχει τον στόχο του: να ξεπεράσει σε κέρδη τη σύντροφο του, Ιωάννα Παρούση. Σύντομα, ο αστυνομικός καταφέρνει να εξοντώσει και τους 100 αντιπάλους του και να συγκεντρώσει 10.670 ευρώ, με τα συνολικά του κέρδη να ξεπερνούν τα 22.000 ευρώ! 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παρούση είχε κερδίσει πρόσφατα περίπου 26.000 ευρώ! Επομένως, το ζευγάρι έφυγε από τον «Μονομάχο» με συνολικά κέρδη πάνω από 48.000 ευρώ και προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Κίνα, ένα ταξίδι που ήταν όνειρο ζωής για πολλά χρόνια!


 

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Δευτέρα - Παρασκευή στις 18.45, στο ΣΙΓΜΑ και τον ΣΚΑΪ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!