TV BITS

Survivor: Τεράστιες ανατροπές στους υποψήφιους για αποχώρηση

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας ήταν αυτός που έμελλε να ανατρέψει τα πάντα στη λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως μετά τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας, όπου οι νίκες μοιράστηκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες, είχαν βγει στον τάκο ο Θοδωρής από τους Διάσημους και η Μαριλίνα από τους Μαχητές - δύο υποψηφιότητες που και οι ίδιοι οι υποψήφιοι τις θεωρούσαν αναμενόμενες και μάλλον "δίκαιες".


Ο χθεσινός τρίτος αγώνας ασυλίας ξεκίνησε με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Οι Μαχητές που στερούνταν ήδη των υπηρεσιών του Φάνη, απέκτησανκαι δεύτερο τραυματία, τον Γιάννη Περπατάρη, που έπαιε και αυτός κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην οικονομία των ματσαρισμάτων ήρθε να προστεθεί και η είδηση ότι Όλγα και Μαρία δεν θα αγωνίζονταν από πλευράς Διασήμων, λογω τραυματισμών, πράγμα που σήμαινε ότι Ασημίνα και Δαλάκα θα αγωνίζονταν πολλές φορές παραπάνω. 

Οι Μαχητές ωστόσο είχαν σε πολύ καλή μέρα με καλύτερο παίκτη τον αλάνθαστο Γκιουλέκα που έφερε 4 νίκες και τον James Καφετζή που προσέφερε δύο ανέλπιστους πόντους. 

Τον τελευταίο πόντο τον έφερε Γιώργος Γκιουλέκας, ολοκληρώνοντας το μικρό θαύμα των Μαχητών που πήραν τη νίκη με σκορ 10-7

 

Μετά από αυτή τη μάλλον απρόσμενη ήττα, η ομάδα των Διασήμων έπρεπε να πάει στο συμβούλιο και να υποδείξει ακόμη έναν υποψήφιο, ενώ απέμενε και η επιλογή της MVP Ιωάννας από την ομάδα των Μαχητών. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η ομάδα δεν μπορεί να ψηφίσει τη Μαρία Αντωνά και την Όλγα Πηλιάκη λόγω των τραυματισμών τους, και έκανε τη διαδικασία ανδρική υπόθεση. 

Η ομάδα υπέδειξε τον Αλέξη Παππά, προκαλώντας ερωτήματα, καθώς ο παίκτης ήταν στην καλύτερή του εβδομάδα αγωνιστικά. 

Με αυτά τα δεδομένα οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν τον άντρα που θα αντικαταστήσει την Μαριλίνα στην μονομαχία, μιας και η αποχώρηση θα είναι ανδρική. Η ομάδα ψήφισε και έδειξε τον Σταμάτη. Ο παίκτης μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του και δεν το πήρε καλά...

Η τετράδα των υποψηφίων συμπληρώθηκε από τον Νίκο Γκάνο, ο οποίος ήταν η επιλογη της Ιωάννας. 

Έτσι λοιπόν οι Θοδωρής , Αλέξης , Σταμάτης & Νίκος είναι οι 4 υποψήφιοι που θα μονομαχήσουν αυτή την εβδομάδα για την παραμονή τους στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!