TV BITS

Survivor: Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός σε αγώνα και συμβούλιο [τρέιλερ]

Η ένταση στο Survivor ήδη από το χθεσινό επεισόδιο έχει χτυπήσει κόκκινο και σήμερα 19/2 στο δεύτερο αγώνα ασυλίας και στο ακόλουθο συμβούλιο, τα πνεύματα όχι μόνο δεν θα ηρεμήσουν αλλά η κατάσταση πλέον... μυρίζει μπαρούτι!

Στην αρχή του τρέιλερ βλέπουμε ότι η Ασημίνα συνεχίζει τη συζήτηση που ξεκίνησε στο συμβούλιο το βράδυ της Κυριακήςμε την παίκτρια των Κόκκινων να κάνει αναφορά στα όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό συμβούλιο, κάνοντας σκληρή επίθεση στον παίκτη των Μαχητών.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Τζέιμς έχει μπει με ένα σκοπό, να κάνει τα θεατρινίστικα που έκανε και στο προηγούμενο Survivor που συμμετείχε.

Ωστόσο ο ίδιος έχει μία πολύ αστεία… απάντηση: «Όπως έλεγε και ένας σοφός, όλα είναι κατεγραμμένα», μιλώντας φυσικά για τον Τριαντάφυλλο και κάνοντας τη δική του πλάκα.

Από κει και πέρα οι ομάδες πρέπει να τα αφήσουν όλα στην άκρη και να κοιτάξουν να πάρουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι έχουν χάσει τέσσερις σερί αναμετρήσεις που έχουν να κάνουν με το τοτέμ ασυλίας και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αν δε θέλουν και πάλι μόνο δικούς τους υποψήφιους και αυτή την εβδομάδα.

Σίγουρα οι Μπλε δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο στίβος μάχης είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός.

Φυσικά το επεισόδιο θα κλείσει και το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Αλέξης Παπάς για ακόμα μία φορά ανοίγει διάλογο με παίκτες της αντίπαλης ομάδας και οι εντάσεις ανεβαίνουν και πάλι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!