TV BITS

Survivor: O Γιάννης βγήκε στον τάκο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ (5/2) οι παίκτες της Μπλε ομάδας του Survivor ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς από τους Κόκκινους, μετά την πρώτη τους ήττα και την ανάδειξη του Ρομπ ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Η διαμάχη μεταξύ της Ζωής και της Χρύσας στο Συμβούλιο της Κυριακής μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις στις δύο καλύβες, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια από τη Δώρα Νικολή και τον Αλέξη Παππά, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας.

Τελικά το αποτέλεσμα στον στίβο μάχης του Survivor ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά υπέρ των Κόκκινων, οι οποίοι επικράτησαν με 10-6 και έστειλαν ξανά τους Μπλε στην κάλπη. Εκεί, λίγο πριν την ψηφοφορία, οι παίκτες ενημερώθηκαν για τις νέες προσθήκες που αναμένονται στον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αμέσως μετά, οι Μαχητές κλήθηκαν να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα. Άιρα και Γιάννης μοιράστηκαν τις ψήφους των συμπαικτών τους, όμως στο τελικό αποτέλεσμα ένα όνομα βγήκε στον τάκο με μία ψήφο διαφορά.

Αυτό ήταν το όνομα του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας στο Survivor.

«Είμαι πολύ περίεργος με τι κριτήριο με ψήφισαν. Εγώ είμαι εδώ για να μονομαχήσω. Τα κορίτσια από ό,τι φαίνεται φοβούνται τη Ζωή. Δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό αλλά χαίρομαι που έγινε, γιατί έπεσαν κάποιες μάσκες», ανέφερε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιάννης Περπατάρης.

Ο ίδιος είπε πως έχει απογοητευτεί πολύ από τις γυναίκες της ομάδας του

Αξίζει να αναφερθεί πως παίκτες από τηνΚόκκινη ομάδα, αλλά και ο Φάνης στήριξαν τον Γιάννη και δήλωσαν στο συμβούλιο, πως ο Περπατάρης έχει δίκιο να αντιδρά έντονα στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Δείτε ΕΔΩ όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!