TV BITS

Survivor: Η Χρύσα είπε πως θέλει να φύγει ο Ρομπ γιατί... βρωμάει! [βίντεο]

Μετά και το χθεσινό τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor, αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Αλέξης Παππάς, Σωτήρης Λαμάι, Σταμάτης Ταλαδιανός αλλά και ο Rob James Seymour.

Ειδικά ο Σκωτσέζος Ρομπ, έχει βρεθεί πολλές φορές στη θέση του υποψήφιου για αποχώρηση, καθώς οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα δεν είναι μάλλον απογοητευτικές, ωστόσο κάθε φορά καταφέρνει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.


Όμως αυτή την εβδομάδα, ακούσαμε μια συμπαίκτριά του να λέει στην κάμερα του Survivor πως θέλει διακαώς να φύγει ο Ρομπ, όχι γιατί αγωνιστικά είναι αδύναμος αλλά επειδή την ενοχλεί η... βρώμα του!


Συγκεκριμένα η Χρύσα Χατζηγεωργίου  εξήγησε ότι πρόκειται για λόγους υγιεινής, μιας και ο συμπαίκτης φαίνεται να μην ασχολείται με την καθαριότητα τόσο της καλύβας, όσο και του εαυτού του.


«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob. Με έχει κουράσει. Παιδιά χθες -δεν το λέω έτσι- βάζαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Όλοι είμαστε άπλυτοι, δεν έχουμε σαμπουάν, αλλά μπαίνουμε στη θάλασσα. Το παλεύουμε. Είναι ο μόνος που βρωμάει. Τις κουβέρτες που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως όλοι που τις πλένουμε. Έτσι όπως είναι ρολό. Εκεί άμμος, ζωύφια, χώματα, φύλλα. Μόνο εγώ δεν είμαι πάνω στην κουβέρτα. Δεν μπορώ. Η υγιεινή εμένα με πειράζει πάρα πολύ» είπε η 20χρονη

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!