TV BITS

Fay's Time: Ο Βολικάκης απάντησε σε όσα άκουσε χθες βράδυ στο Survivor

Η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη από το Survivor προκάλεσε πληθώρα σχολίων από πρώην συμπαίκτες του που στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 28/1 έστρεψαν τα βέλη τους κατά του ποδηλάτη. Και ο ίδιος σήμερα απάντησε από τον αέρα της εκπομπής Fay's Time.

O ίδιος παρακολούθησε την Κόκκινη ομάδα να ρίχνει όλες τις ευθύνες στον ίδιο για τα όσα αυτός είπε όταν ανακοίνωσε... αιφνίδια την αποχώρησή του και ακούστηκαν... βαριές κατηγορίες.


Ο Χρήστος Βολικάκης μετά το σχετικό βίντεο, αρχικά είπε πως ναι μπήκε για τα λεφτά όπως όλοι ενώ τόνισε πως τρεις μέρες παρακαλούσε να φύγει!


Ειδικά για την Μαρία είπε πως αρχικά είχε έρθει πιο κοντά και πως η ίδια εκτίθεται μόνη της γιατί αυτό που είπε όντως ειπώθηκε, ενώ για τον Σάββα είπε πως προσπάθησε να τον προστατέψει γιατί είναι ένα καλό παιδί, αλλά τον έχουν πλησιάσει οι άλλοι και προέβλεψε πως και αυτός θα την πατήσει!


«Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ...» είπε και το απέδωσε στο γεγονός πως είχε στην ομάδα του τρεις παλιούς παίκτες.


«Εγώ ήθελα να μπω σαν το ψαράκι και να αγωνιστώ...» ενώ στην πορεία εξήγησε γιατί είπε πως θα προτιμούσε να είναι στην Μπλε ομάδα, γιατί είδε πως ήταν σε μια ομάδα με 3 αρχηγούς!


Τόνισε δε πως τα... παρατράγουδα είχαν ξεκινήσει νωρίς από το αεροπλάνο που τους μετέφερε στον Άγιο Δομίνικο και στην πορεία αναφέρθηκε στην Ασημίνα.


Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!