TV BITS

Survivor: Έξαλλος έχει γίνει ο Παππάς με τον Λαμάι - Ένταση και στο συμβούλιο

H προσθήκη νέων παικτών στις δύο ομάδες του Survivor, όχι μόνο άλλαξε τις ισορροπίες στα αγωνίσματα, αλλά έχει... ανάψει τα αίματα καθώς ειδικά ένας νέος παίκτης της Μπλε ομάδας, έρχεται πλέον σε μόνιμη αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά.

Ο λόγος για τον Σωρήρη Λαμάι, που από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο, έδειξε πως δεν διστάζει (μάλλον το προτιμά) το να εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις και ειδικά με τον Αλέξη Παππά η κόντρα τους άρχισε σχεδόν... με το καλημέρα!

Η ένταση ξεκίνησε ήδη από το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, όπου οι δύο παίκτες αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και έδειξαν ανοιχτά την αντιπάθεια τους ο ένας προς τον άλλο.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο, είχαμε και τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο, κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε μαλ…α αλλά το πήρε πίσω», είπε αρχικά στο προσωπικό του cue στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

«Γενικότερα δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω την προσωπικότητά μου και τη νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα που δε μου άρεσε ήτανε ότι πριν τον αγώνα σε μια προσπάθεια του να μας γνωρίσει σχολίασε ότι είμαστε ψευτόcelebrities. Αχρείαστα σχολεία τα οποία δημιουργούν αναταραχή.

Φαίνεται να έχει διάθεση για βρισιές. Είναι σαν να έχει πει ότι θα μπει στο Survivor για να κοντραριστεί με εμένα. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Αλέξης Παππάς αμέσως μετά.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε οι δύο άντρες έλυσαν τους λογαριασμούς τους ανεβάζοντας τους τόνους. Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Σωτήρη Λαμάι ότι τον απείλησε με χειροδικία, με τον Σωτήρη Λαμάι να παρουσιάζει τη δική του πλευρά και να ζητάει συγνώμη από τον συμπαίκτη του στο Survivor.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!