TV BITS

My Style Rocks: Η Γεωργία είναι η νικήτρια του πρώτου Gala της νέας χρονιάς

Το πρώτο gala της χρονιάς είχε ως guest κριτή την fashion editor και καθηγήτρια ενδυματολογίας, Άννα Καψάλη. 

Μία γυναίκα που ξέρει από styling και μόδα που δεν… μάσησε τα λόγια της εισπράττοντας το θαυμασμό για την αμεσότητά της, από την κριτική επιτροπή.

Οι περισσότερες εμφανίσεις του Gala φάνηκαν ανεπαρκείς ωστόσο αρκετές fashionistas χρησιμοποίησαν ενδιαφέροντα στοιχεία στα looks που παρουσίασαν.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν, με αποκορύφωμα για μία ακόμα φορά, την εμφάνιση της Απολλεών. Ο εκνευρισμός της Διονυσίας και της Αμάντας έφερε την παρέμβαση του Στέλιου Κουδουνάρη ο οποίος επεσήμανε το περίεργο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην Απολλεών και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

 

Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων η guest κριτής μοίρασε τους τρεις βαθμούς της στη Μιμή, την Απολλεών και τη Γεωργία αν και σχολίασε πως λόγω της συμπεριφοράς της δεν θα έπρεπε να της δώσει τον ένα βαθμό κι ας είχε την καλύτερη εμφάνιση. Η Γεωργία αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας.

 

Στη χαμηλότερη κατάταξη βρέθηκαν βαθμολογικά η Μορτασία, η Χριστιάνα και η Έφη, όμως η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως δε θα υπάρξει αποχώρηση.

Ωστόσο, την επόμενη και προτελευταία εβδομάδα του διαγωνισμού, η Μορτασία που απουσίαζε για λόγους υγείας και η Χριστιάνα θα είναι απευθείας υποψήφιες. Οι δύο διαγωνιζόμενες μπορούν να σωθούν μόνο αν καταφέρουν να βγουν νικήτριες της ημέρας.

 

 

MY STYLΕ ROCKS

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16:40 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!