TV BITS

Survivor: Νέα ήττα για τους Διάσημους - Ο Αλέξης Παππάς βγήκε στον τάκο

Μετά την αποχώρηση της Ανδριάνας οι Μαχητές δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους και αυτή την εβδομάδα αντέστρεψαν το αρνητικό σερί των προηγούμενων ημερών και πέτυχαν χθες βράδυ τη δεύτερη διαδοχική νίκη σε αγώνα ασυλίας.

Οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν χωρίς την Μαρία Αντωνά, καθώς η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει μια φοβία με το νερό που την κράτησε μακριά από το χθεσινό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία.


Οι Μπλε μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και πέτυχαν τη νίκη. Μάλιστα ακόμα και ο Rob κατάφερε να φέρει πόντο στην ομάδα του και μάλιστα με αντίπαλο τον Γκέντσογλου!


Στο συμβούλιο που ακολούθησε οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν έναν ακόμη υποψήφιο για αποχώρηση μαζί με τον Παύλο Παπαδόπουλο.


Και αυτός ήταν ο Αλέξης Παππάς, που φάνηκε να απολαμβάνει τη στήριξη των αντιπάλων του ενώ ο ίδιος δικαιολόγησε την υποψηφιότητά του λέγοντας πως στην ομάδα του υπερίσχυσε η δυναμική των γυναικών.

«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πως σκέφτονται» είπε ο Αλέξης Παππάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!