TV BITS

Survivor: Απόψε τα... μαχαίρια θα βγουν για τα καλά [τρέιλερ]

Μετά τη χθεσινή ήττα των Διάσημων στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είδαμε στο συμβούλιο να ανάβουν τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων και αν κρίνουμε από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε (15/1) στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ, οι κόντρες μεταξύ Κόκκινων και Μπλε θα χτυπήσουν κόκκινο! 

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ βλέπουμε πως ο Αλέξης Παπάς κατηγορεί πλέον ανοιχτά έναν παίκτη της Μπλε ομάδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φάνη, που έχει δεχτεί έντονη επίθεση από πολλούς Κόκκινους, με πρώτη και καλύτερη την Ασημίνα.

Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και τονίζει ότι προτιμά να δέχεται εκείνος της επίθεση και όχι η ομάδα του.

Ενώ οι Μπλε υποστηρίζουν ότι οι Κόκκινοι, ασχολούνται περισσότερο με την αντίπαλη ομάδα παρά με τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Και οι δύο ομάδες, έχοντας να αποδείξουν πολλά πράγματα μπαίνουν στο στίβο μάχης μόνο για τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τους παίκτες να παλεύουν σε ένα αγώνισμα που θέλει γερά νεύρα, ψυχραιμία, ταχύτητα και όπως πάντα καλό στόχο στο τέλος, εκεί δηλαδή που έχουν κουραστεί όλοι.

Η κόντρα είναι τεράστια και σίγουρα όποιος καταφέρει να πάρει τη νίκη αυτή, θα έχει πολλά να πει εκτός του στίβου μάχης, ειδικά με τις κόντρες που έχουν ξεσπάσει.

Τα πράγματα πάντως δεν αλλάζουν στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Ασημίνα και ο Αλέξης κάνουν και πάλι επίθεση στον Φάνη.

Μάλιστα γίνεται και αναφορά για ακόμα μία φορά στο θέμα της ειρωνείας και του γιουχαΐσματος, που και οι δύο ομάδες κάνουν και πάρα πολύ συχνά, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!