TV BITS

Η Ανδριάνα Καγιά μίλησε στην Σκορδά για όλα όσα έγιναν στο Survivor

H Ανδριάνα Καγιά ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Survivor και σήμερα η πρώην Μαχήτρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα.

Η Ανδριάνα ήταν εντυπωσιακά ντυμένη και με έντονο μακιγιάζ και προχώρησε σε αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα, πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

«Ήταν εναντίον μου όλοι. Μου φάνηκε περίεργο και με στεναχώρησε εξαρχής. Στην πρώτη επαφή με την ομάδα, εγώ απ' τον αυθορμητισμό μου πήρα βασιλόπιτα και σαμπάνια και σκέφτηκα να την κόψουμε όλοι μαζί και να ξεκινήσουμε καλά για το νησί. Δεν ήμουν προκατειλημμένη ότι θα με αντιμετωπίσουν κάπως. Έχω ερωτηματικά, αλλά το περίμενα», είπε αρχικά

Για τις κατηγορίες που δέχθηκε από τους συμπαίκτες της, επισήμανε: «Αν συνέβαινε κάτι από αυτά που μου καταλόγιζαν, κάτι θα έβγαινε στο κοινό. Τα παιδιά ταίριαξαν μεταξύ τους και έκαναν μία ωραία παρέα. Εμείς δεν ταιριάξαμε τόσο, Δεν ήμασταν απόμακροι, αλλά δεν μπορούσαμε να κολλήσουμε».

«Δεν θα μπορούσα να αλλάξω τον χαρακτήρα μου. Και σε θέμα συμβίωσης ήμουν σωστή. Και μαγείρευα... Όλα τα παιδιά παρερμήνευαν τα λόγια μου και το είχαν σύστημα να αλλάζουν το νόημα των λέξεων», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην λιποθυμία του Rob στο χθεσινό (14/1) επεισόδιο, ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση δεν έγινε επίτηδες. Είναι αγαθός άνθρωπος και εύκολα επηρεάζεται. Αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε επίτηδες αυτό. Είναι αδύναμος σωματικά. Εκείνη την ώρα που έμεινε μέσα στο τούνελ δεν θεωρώ ότι ήταν ψεύτικο. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό».

Και για το περιστατικό με την Ασημίνα και τον Μπολέτση (δείτε εδώ τι συνέβη), σημείωσε: «Ο Φάνης γενικότερα έχει στρατηγικές τάσεις και ενώ κι εκείνος είναι έντονος χαρακτήρας όπως κι εγώ, πήγαν να το βγάλουν με την θετική έννοια, ενώ εμένα με κατακεραύνωσαν γι' αυτό. Του είχα πει ότι τον συμπαθώ σαν χαρακτήρα και σαν παίκτη, απλά θεωρώ ότι ήταν από τους ανθρώπους που για να εμψυχώσει τις συμπαίκτριές του μπορεί γι' αυτό να είπε ότι άλλες παίκτες έχουν παίξει και 5 φορές τις πίστες. Έτσι όπως το είπε ήταν ειρωνικό, αλλά δεν το θεωρώ κακό».

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!