TV BITS

Survivor: Ο "τραυματισμός" του Rob προκάλεσε μεγάλο καβγά στο συμβούλιο

Ο Rob είναι ο Μαχητής, που ενώ είχε βγει στον τάκο την περασμένη εβδομάδα "σώθηκε" από την MVP Ασημίνα, καθώς οι Διάσημοι θεωρούν τον Rob ένα πολύ εύκολο "ματσάρισμα" διότι, αγωνιστικά έχει δείξει μέχρι στιγμής, πως είναι αργός στα runs και άστοχος.

Και ναι μεν είναι γνωστό πως ο Σκωτσέζος δεν φημίζεται για την ταχύτητά του, ωστόσο, όσο αργός και αν είναι, στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, άργησε αρκετά να βγει μέσα από ένα εμπόδιο-τούνελ, γεγονός που έκανε ακόμα και τον Γιώργο Λιανό να ανησυχήσει. Όταν τελικά ξεπρόβαλε ήταν εμφανές ότι ήταν σε κακή κατάσταση και εξαντλημένος.

Ο αγώνας διεκόπη και ο Rob αντικαστάθηκε, ενώ και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού δεν αγωνίστηκε ξανά.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους που τον υπολογίζουν σαν εύκολο ματσάρισμα, όταν τον είδαν να πανηγυρίζει στο τέλος του αγώνα μαζί με τους συμπαίκτες του. Η ομάδα θεώρησε ότι πρόκειται για κάποιο σχέδιο των Μπλε να τον αφήσουν εκτός και τους κατηγόρησε για αδικία. Το θέμα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο του νησιού.

Αυτή που... πρωτοστάτησε στον καβγά ήταν η Ασημίνα που εξαπέλυσε τα βέλη της τόσο κατά του Rob όσο και κατά του Φάνη με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση.

Δείτε ΕΔΩ τί έγινε στο συμβούλιο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!